Watch Dogs - új képek és részletek

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 28.
  • Képek
Link másolása
Habár a Watch Dogs megjelenéséig egy hónap van hátra, még rengeteg apró részletről fogalmunk nincs a játékkal kapcsolatban. Szerencsére a kreatív direktor, Jonathan Morin a segítségünkre sietett.

Nem lennénk a Ubisoft Montreal kreatív fejesének helyében. Jonathan Morin Twitter-oldalára egy nap rengeteg kérdés fut be a rajongóktól, az úriembernek pedig folyton válaszolnia kell, ha ideje engedi. Lássuk az új konkrétumokat!

  • Annak ellenére, hogy a Watch Dogs érett témákat boncolgat, Aiden nem lép szexuális kapcsolatba az NPC-kkel. (Igen, tényleg feltették ezt a kérdést.)
  • Egyszerre több bankszámlát is feltörhetünk, ha elsétálunk egy ATM előtt. A hírnevünket lehet rontani és növelni is, a multiplayer saját progressziós rendszerrel rendelkezik, így egy nagyobb multis ámokfutás során a kampányban nem veszíthetünk XP-t.

Emellett két új screenshot is napvilágot látott a május 27-én érkező játékról, mindkettő tömörítetlen .png formátumú - időzzetek el a részleteken!

6.
6.
hedzsooo
#5: Ugyan, inkább örüljünk neki, hogy a magyar játékoldalak ilyen népszerűek, hogy már itt gyakorolják a külföldiek az olvasást, írást magyar nyelven :D
5.
5.
K.Bandi
#2: Gratulálok, megint sikerült egy értelmes hozzászólást benyögnöd.
4.
4.
Dark_Temptation
csak fusson el rendesen és bodottá lesz!
3.
3.
Norbiii
Ha már Wii U-ra késik, akkor jó lenne, vagyis inkább elvárás, hogy a tablet kontrollert használják ki, és ne úgy mint sok játéknál eddig, hanem profi módon, és akkor nagyon ütős lesz!
2.
2.
Cristiano
legyen május 27 az nap lesz legjobb
1.
1.
Fooxfire
Hát nesze semmi fogd meg jól hír az első :D A másodikat meg nem tudom hova tenni o.O
De a képet fergetegesek !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...