Fekete kosztüm a Pókember 3-ban!

  • Írta: szabi
  • 2006. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Kép érkezett a Pókember harmadik részéből... Fekete kosztüm, vészjósló hangulat - rajongóknak kötelező!
Kép érkezett a Pókember harmadik részéből... Fekete kosztüm, vészjósló hangulat - rajongóknak kötelező!


13.
13.
habibb100
Én is olvastam hogy 7 részt akarnak. Csak nem tudom kik lesznek az ellenfelek . Ha jol csinálják akkor a a Venomot ujra belerakhatják Mészárszékkel együtt, és talán a Skorpio az aki jo ellenfél lene. De a maradék Misterio Rino, Sokkolo szerintem nem olyan jo ellenfelek nekem nem jönnek be és nem épitenék rájuk teljes sztorit.





Amugy ebben a reészben 4 ellenfelet irtak és sokan tartanak attol hogy elrontják ,mert kevés idő jut 1 ellenfélre. Szerintem ha fekete pokemberkén elintézi öket, és a film közepén leveti a fekete rucit ( egy több mint 2 orás film esetében) még marad 1 ora a filmböl a venomnak ( amit ha ugy nézünk hogy az 1. ben a felénél talkálkozott elösször a zöld koboldal nem rossz)



De a legrosszab amitől tartok hogy kiirják meg minden de a Venom nem lessz igazi ellenfél ebben a részben lehet hogy csak a végén veti le a rucit és mutatják hogy rámegy Brokra megalakul a Venom ( pár másodperces jelenetet kap) és vége a filmnek = és csak a négyben lessz ellenfele.

Ha igy lessz begolyozok
12.
12.
habibb100
Végülis a trailer ami apokember 3 hivatalos oldalán van, minden világossá válik. Szerintem nem rossz ez a ruha, de az igazi feketepokember ruci jobb. Azért irtam hogy feketepokember, mert néhányhozzászolsábol ugyvettem ki hogy sokan ugy gondolják hogy a méreg az piter parker feketében. Pedig a Méreg a levetett fekete ruha ( ami örökölte a pokember tulajdonságait) és Eddy brok szimbiozisábol születik meg. A trailerben nem mutatják a mérget ( legalábbis remélem nem egy az egyben ugyanolyan mint a feket PERKER) ezért csak remélem hogy az ugy fog kinézni mint ahogy a képregényben és a sorozatban ( korom feket és nagy fehér pok amely körülöleli).



Ugy olvastam hogy Kirsten Dunst most játsza el utoljára M.J.-t. Ez két dolgot eredményez, az egyik hogy más fogja átszani, vagy kiveszik a sztoribol és másik szerelmi szálat raknak bele ( ami a sorozatokban van is Felisa személyében) de akkor totál elmennének az eredeti sztoritol , mert mindig is M.J. volt a szerelme minden sztoriban.
11.
11.
Petike0011
Jézusom ez a régi ruhálya akkor milyen az új?

Már most félek
10.
10.
Myko Alto
Hozzáteszem, az lenne az igazi nagyágyú! A Fantastic Four csapatát betenni igenis az egyik Pókemberbe! Akkor aztán totál betojás lenne gyerekek! Jessica Alba jönne és mi csak néznénk szépen... :P
9.
9.
fojesz
A képregényben és a rajzfilmben más és más a szimbionta története nem? Sőt! Az Ultimate Spiderman történetének ezen része gyökeresen elüt a másik kettőtől! :D
8.
8.
Ryo san
Ha tényleg ennyire elkavarják a sztorit,akkor nagyon elvágják magukat a rajongók előtt!!A fekete ruhát igenis a titkos háborúban kapta Peter,és úgy kellett leűzni róla,mivel már álmában a srác irányítását is átvette.A fantasztikus négyes segítségével szabadult meg tőle és egy üvegkalitkába zárták.Innen szabadult ki és talált rá a venomot megszemélyesítő hapira,akivel szimbiózisra lépett,és többé nem engedte:)
7.
7.
Mast3rmind
Jah 100 %, hogy Venom lesz és fekete pókember is lesz :) Olvassátok néha a filmes híreket a neten :)



U.I.: Én a Transformers The Movie-t (2007) várom! A producer és a rendező igazi nagy ágyú :)
6.
6.
Mast3rmind
A TV-ben látott verzióban a Pókember miután meg mentette J.J.Jameson fiát az űrhajóst, aki mellesleg egy üstökös maradványának közeteit szedte össze, ezért is hajtottak végre kényszerleszállást a hídra. Ezután Pókember miközben megpróbálja a srcot menteni az űrhajóból ez a fekete massza ráragad a ruhájára, amit Peter csak olajfoltnak vélt. Másnap reggel nagy meglepetésére egy falon ébred fel és rajta van a fekete kosztüm, mely időközben gazdája ruhájának vonásait felvette és pók képességeit maximalizálta. Közben JJJ azt hiszi, hogy pókember lopta el a feket anyagot szándékosan! Később derül ki, hogy a nagy hatalmú ruha hatalmas veszélyt is rejteget... Pókarc aggresszív rossz énjét hozza elő. Tehát a film fő témája a vívódás jóság és gyengeség és a gonoszság és erő között... A történet végét nem lövöm le, de van ennél hamarabb kiadott kép is :D Amin Eddie Brock szerepel :D
5.
5.
fojesz
Nos lévén számtech órán voltunk, s osztálytársaimmal együtt fanatikusak vagyunk, rengeteget agyaltunk a problémákon. Ez már nem lehet a "fekete ruha", mivel a mintázata a régié, tehát egy sima fekete-fehér képről van szó - Pókember nem válik Fekete Pókká. Mindenesetre én Venom megfilmesítésének örülnék a legjobban, nem is értem miért nem azzal indítottak a készítők. :) Egyébiránt a pletykák szerint hét részes lesz a Pókember, szal még van remény! :D
3.
3.
Chocho
A fekete jelmez Venomnak köszönhető. lesz Pókember első számú ellensége.
2.
2.
Myko Alto
A fekete ruhát azután kapja meg a Pókarc, miután a normál rendes ruháját szana meg széjjel szaggatják az univerzumért folytatott harcban, ahová nagyon sok más szuperhőssel együtt elteleportálják őket.



Kétlem, hogy ezt a részt megcsinálnák...
1.
1.
fojesz
Én beszartam... :) Már nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...