E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

A DualShockers magazinnal lépett kapcsolatba egy névtelen belsős informátor, aki gyakorlatilag a Sony E3-as konferenciájának teljes tervét idő előtt megszellőztettette. Masszív pletykazuhataggal állunk szemben, s minden apró részlet hihetőnek tűnik. Persze a szivárogtató sem biztos a végleges programban, néhány bejelentés elmaradhat.

Kapaszkodjon meg mindenki, és olvassatok tovább!

  • Gameplay jelenetekkel tarkított, három perces trailert kapunk az Uncharted 4-ről. A játék két idősíkban játszódik, Nate-et és a Francist egyaránt irányíthatjuk. A trópusi környezet visszatér a 2015 nyarán PS4-re megjelenő címben.
  • Project Morhpeusra írják a Media Molecule (LittleBigPlanet, Tearaway) következő alkotását, az Entwinedet, aminek a címét nemrégiben védették le. A játék 2015 végén érkezik.
  • A Gran Turismo 6 is megkapja a maga PS4-es verzióját, 1080p-s felbontásban, 60 fps sebességgel, ráadásul tartalmilag is kibővül új pályákkal és verdákkal. A cím 2015 nyarán landol a boltokban.
  • A Sony Santa Monica is visszatér. A stúdió körüli kavarást csillapítja majd a God of War IV bejelentése, a konferencián egy teasert mutatnak Kratos új kalandjáról, ami CG-kedvcsináló lesz, néhány gameplay villanással. A játék 2015 végén érkezik.
  • A nem is olyan régen levédetett Kill Strain voltaképpen egy Syphon Filter-reboot lesz PS4-re, a TPS-en a Sony Bend dolgozik, ami mostanra AAA-kategóriás stúdióvá lépett elő. A Kill Strain még 2014 végén napvilágot láthat.
  • Bejelentik az új WipEoutot is PlayStation 4-re, de hogy pontosan melyik csapat áll a futurisztikus versenyjáték mögött, azt még nem tudni. Szóba került a Sony London, az Evolution és a Firesprite is.
  • Elképzelhető, hogy a Quantic Dream új játékából is láthatunk egy trailert. Bár a játék még a jövő hónapban sem lesz bemutatható formában, ha a Microsoft masszív showt szállít a konferencia előtt, a Sony bedobja ezt az ütőkártyát. Ha nem, akkor az augusztusi Gamescomig várnak majd. Nagy esély van rá, hogy ez a csapat is a Sony egyik belső stúdiójává válik.
  • A színpadon demózzák majd a Ready at Dawn sikervárományos The Order: 1886 című alkotását, ami 2014 őszének nagy dobása lesz PS4-en. Ez gyakorlatilag száz százalék!
  • A Ninja Theory is egy PS4-exkluzív játékon dolgozik, ráadásul a fejlesztés már előrehaladott állapotban van. Esélyes, hogy a Heavenly Sword folytatásáról van szó, ha már úgyis jön az animációs film is.
  • A Sony London sem tűnt el a süllyesztőben, egy látványos külső nézetes, AAA-kategóriás alkotáson dolgozik serényen. A konferencián az első látnivalók is befutnak.
  • A Killzone fejlesztői sem ülnek a babérjaikon, a Guerrilla Games nagyot fog robbantani a shown, bemutatkozik a következő alkotása, amely egy szerepjáték lesz, szokatlan témával és külsővel, valamint remek online lehetőségekkel.
  • Kibővül az inFamous: Second Son is egy nagyobb DLC-vel, amelyben új képességeket sajátíthatunk el, az is elképzelhető, hogy új helyszínt látogathatunk meg benne. 
  • A Sony Japan rögtön három produktummal lesz jelen a konferencián. Az egyikről már láthattunk néhány silány minőségű képet: ez lesz a Project Beast, a Demon's Souls spirituális utódja, amit a From Software-rel közösen raknak össze. Új infók jönnek a hányatott sorsú The Last Guardianról is, amely már PS4-re költözött, és végre a tél folyamán megjelenhet. A harmadik címről még nincsenek konkrétumok.
  • És a Driveclub sem maradhat lélegzetelállító látnivalók nélkül, ráadásul a sajtótájékoztatóval egyik időben landol a PSN-en a demó.
  • Ami még nem biztos, de nagy esély van rá, hogy a Rockstar itt fogja leleplezni a Grand Theft Auto V next-gen verzióját.
  • A japánok itt fogják elhintetni, hogy csökken a PS3 és a PS Vita ára, és részletesen bemutatják a PlayStation Now cloud gaming szolgáltatást, pontos dátumokkal. A Project Morpheus sem marad ki, sőt az Instant Game Collection legújabb játékairól is lehull a lepel. Még több HD-gyűjtemény érkezik PS Vitára, és a várható PS3-as címekről is levetítenek egy montázst.
  • A Naughty Dog játékával nyitott a konferencia, és velük is zárul: levetítik a The Last of Us 2 teaserét.


Ha csak a fele is megvalósul a fent leírtakból, akkor iszonyatosan durva E3-ra számíthatunk, persze azt se felejtsük el, hogy mindez csupán pletyka, semmit se vegyünk készpénznek - júniusban minden kiderül. Köszönjük, kopic!

64.
64.
bcrics
Ha feltörik a ps4-et fogok egyet szerezni.
de vajh mikor is lesz ez?
63.
63.
_Botika_
Batman:Arkham Knight-ról nem lesz valami?
61.
61.
Noeel
Na es a the witness hol marad?? Azt a cimet mar bejelentese ota nagyon varom!
59.
59.
kopic
Ms E3-as pletykák is vannak már:
http://microsoft-news.com/rumor-microsofts-e3-2014-related-announcements-leaked-reveals-upcoming-xbox-exclusive-games/
57.
57.
felegyi
#53: Most nem akarok huszárkodni, de PS3-on már ingyen futtathatsz bármit... így nyílik a lehetőség hogy a tulajok bérmentesen "próbálja" ki az adott játékot... én nem buzdítok erre senkit, de ennek a gépnek ez az egyik legnagyobb előnye!
55.
55.
FrankBlack
#54: Az Uncharted Collection-t illetően már felröppent egy pletyka márciusban, hogy talán jön Ps4-re:
http://www.gamekapocs.hu/hir/38942/jon_az_uncharted_collection_playstation_4_re?

Kizárt dolognak tartom, hogy kihagyják ezt a ziccert. Szerintem az is jön majd, csak idő kérdése :)
54.
54.
kristof97
#53: Tökéletesen igazad van. Én az ICO& Shadow of the Colossus collection-nek örültem, hogy kiadták PS3ra, mert különben kimaradtak volna nekem. Igaz, ritkán játszok velük, de ha igen, akkor olyan játékélményt adnak (főleg az utóbbi), hogy az páratlan. Persze, ha már ennyire kiadnak mindent PS4re, akkor egy Uncahrted trilogy-t sem ártana majd bejelenteni, mert azok is kegyetlenül jó játékok (főleg a 2). :D Hát igen, a Naughty Dog valamiért sosem tud/ott hibázni (remélem nem is fognak sose). :)
52.
52.
Dízel
ÁÁÁÁÁ Syphon filter-t meg Wipeout-ot PC-re is!! sosem lesz tudom. :(((
51.
51.
Andy Lightning
50.
50.
mr_rich
#49: Én is biztos, hogy kihagyom, a 4. részt imádtam, az 5. részben azt imádtam, hogy megszabadultam tőle
49.
49.
Falcon
#46: a Gran Turizmo sorozatért nemhogy ps4-et nem kell venni de pénzt sem szabad kiadni rá többet!!
47.
47.
kristof97
#46: Újra megvenni?? Mármint simán megvenni. Nem mindenkinek van/volt PS3-a, mielőtt PS4et vesz/vett.
44.
44.
p3ti
A Gran Turismo 6 is megkapja a maga PS4-es verzióját, 1080p-s felbontásban, 60 fps sebességgel, ráadásul tartalmilag is kibővül új pályákkal és verdákkal. A cím 2015 nyarán landol a boltokban.

Pofám leszakad :D:D:D komolyan el akarnak adni mindent amit eddig kiadtak PS3ra?
43.
43.
kristof97
#40: Már nem azért, de a Vitának ellenfele a 3DS és az egész mobiljátékpiac, és ebből a háromból a Vita áll a dobogó legalján. Szeretem a Vitámat, vannak rá jó játékok, de nem jönnek rá olyan mennyiségben, hogy egy átlagosabb gémer is beruházzon egyre.
42.
42.
bodortamas1
#40: Igazad van, azt kihagytam, remélem abból is kapunk valami látnivalót :)
41.
41.
Zuzda18
"Driveclub sem maradhat lélegzetelállító látnivalók nélkül, ráadásul a sajtótájékoztatóval egyik időben landol a PSN-en a demó."
Demót ide!!!!!!!Végre.
1 autó 1 pálya és el leszek vele októberig(Remélem a Logitech D.F Gt-t támogatja majd...Amennyiben nem játszható kormánnyal,ugrott is a kukába ez a játék is).Csak egy kicsit legyen szép és jó.:)
40.
40.
KeXxX
#36: Vagy a Far Cry 4-ről.. wááá az mekkora lenne! :D

#35: hát ez bizony sajnálatos. Új konzol van, azt kell támogatni, és a Sony ismét győzni akar. Az a baj hogy a Vitának nincs ellenfele a kézi konzol piacon és ezért nem foglalkoznak vele annyira. De lehet, hogy ez nem így van.
39.
39.
markoci555
A legtöbbről fogalmam sincs mi, nem is érdekel igazán, a The order-re rácuppanok azt cső.
38.
38.
giga321
Tudtam én hogy nem fogok csalódni a SONY-ban. Syphon Filterrel úristen mennyit játszottam ps1-en. infamous új képességek? Örülnék neki mert kb csak a neont használom (az a kedvencem). Uncharted érdekel még a többi nem izgat még.
37.
37.
NoRush
Fúha gyerekek! Na ez aztán nem semmi! Eddig panaszkodtam a gyenge játék felhozatalra, na de most szépen befogták a számat!
36.
36.
bodortamas1
Azt se feledjük el, hogy ez "csak" a Sony, rajtuk kívül még kint lesz jó pár stúdió :) Én leginkább a Microsoftra és a Capcomra leszek kíváncsi. Na meg az EA, remélem bejelentik és mutatnak valami látnivalót a Mass Effect 4-ből, ja, és az Ubisoftot se hagyjuk ki, talán előrukkolnak egy szaftos kis videóval a The Divisionról.
35.
35.
RangerFox
EZ most komoly, hogy Vitára csak pár HD játékot kapunk??? Na ne már! Az új IGC-nek örülök.
34.
34.
roli33
Remélem tényleg lesz GoW 4 CG trailer, mint anno 2008-ban a 3. részhez. Jó kis hangulatkeltő videó volt. The Last of Us 2? Még egy ok a PS4-re. A többi meg hab a tortán :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...