Driveclub - vadiúj képek és videók

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 22.
  • Videó
Link másolása
Az Evolution Studios nemrégiben meginvitálta a sajtó képviselőit egy Driveclub-bemutatóra Angliába, a kollégák ma hozták le az előzeteseiket, így egy raklap képpel, videóinterjúval és gameplay-jel gazdagodtunk.

A Driveclubban mindegyik verda 260 ezer poligonból épül fel, a hangjuk is teljesen realisztikus lesz, elvégre valódi verdákat kaptak mikrofonvégre az Evolution srácai. Ráadásul, ha attól féltél, hogy túl arcade-os lesz az irányítás, megnyugodhatsz, mindegyik autó kezelhetősége hasonlít majd a valóságban átélhető élményhez, de azért szimulátornak sem nevezhető a játék.

A Driveclub októberben jelenik meg PS4-re. A PS Plus előfizetői egy demónak is felfogható verziót kapnak, amelyben egyetlen helyszín, India kap helyet, valamint a teljes autó- és pályakínálat mintegy ötöde. Most már hivatalos, hogy a Driveclub 1080p-ben fut 30 fps mellett.

Fejlesztői interjúk, gameplay:



 

Ízelítő a soundtrackből:


Screenshotok:

17.
17.
simon 555
#16: Azoknál tényleg nem szebb mint amiket a PCARS-ból régebben mutogattak. Azok szinte fotorealisztikus képek voltak.
Viszont nézd meg azt amit linkeltem. Az gameplay felvétel a jelenlegi PC buildből ultra beállításokon. Sehol nincs ahhoz képest mint amiket régen mutattak.
16.
16.
crashpipi
#14: Gyönyörű a játék, bár a Project Cars-nál nem szebb. Maximum a PS4-re szánt verziójánál.
Én is nagyon várom és elsőnapos vétel lesz lemezes kiadásban, de tartok kicsit ettől a közösségi sz.rságtól.
Bízom benne, hogy kb csak a statisztikáink lesznek összevetve, rangsorolva, stb., mert "single player"-ként vagy osztott képernyőn szeretek csak játszani, a multiban feltűnő idiótákra nincs se időm, se energiám. :(
A Rivals-ban is csak bosszantásra volt jó az az 5 csóka, aki egy térképen volt velünk, meg arra, hogy a szerver ledobálásakor pislogjunk az álló képre. :S
Plusz, ha csak egy 1-2 embernek vannak hálózat stabilitási vagy sebesség gondjai, az nagyon meg tudja ölni az élményt, ha ugrálnak az úton az autóik, villódznak, vagy pattognak... lásd Forza 4 multi. :/
15.
15.
simon 555
#12: A játék meg folyamatosan szépül.
Elég csak megnézni a tavaly ilyenkori képeket és a mostaniakat. Mintha nem is ugyan az a játék lenne.(pedig már akkor is szép volt)
14.
14.
simon 555
#11: Miért a Forzán nem látszik, hogy rajzolt? Ugyan már :D
http://cdn2.sbnation.com/assets/3648075/Forza_5-ONE-RIGHT.png
Vagy épp a PCARS képein nem látszik? Főleg a legutóbbiakon?
http://playstationcommunity.hu/@store/note/gallery/img/0/0/53/53135.jpg

Jelenleg a DC ver mindent látványban autós játékok terén. Elég csak ránézni a videókra meg a képekre. Arról nem is beszélve, hogy sokkal élethűbb, nem annyira tiszta mint a többi hanem sokkal koszosabb, mint a valóság.
Ha meg tényleg annyi poligonból állnak a Forzában és a GT-ben a kocsik mint mondjátok, akkor itt lett elírva valami, mert nemhogy a GT5 prémium autóinál szebb, de még a Forza 5-nél és a PCARS-nál is.
13.
13.
crashpipi
#9: lyen és hasonló cikkekből van véve a poligonszám, mivel magunktól ilyet nem tudunk kitalálni:

http://egmr.net/2011/10/forza-4-vs-gt-5-a-visual-comparison/

De teljesen más oldalakon is nagyságrendileg hasonló számok vannak, szóval nem egy kiragadott infóról van szó.
12.
12.
Már nem úgy van mint régen sajnos!Amikor mutattak egy készülő játékot és a végeredmény szebb lett! Ma megmutatják aztán pár év múlva kapsz egy maszat fost.Legtöbb esetben....
11.
11.
#10: Gondolom sohasem játszottál a Forza 5-tel mert elég nagy butaságokat írtál :) Olyan mintha nem lenne ablak :) Biztos jó kis árkád lesz,de az autók meg sem közelítik a forzáét!Ezt be kell nyelni ez van.Ezeken nagyon látszik hogy rajzoltak.Nézd csak meg nagyban.A belső teret meg inkább hagyjuk is.
10.
10.
simon 555
#9: Mármint 1 millió polygonból felépülő karaktert/tárgyat nem fogunk látni egy ideig.
De egyébként ajánlom figyelmetekbe a Quantic Dream The Dark Sorcerer tech-demóját, mely real-time előre renderelés nélkül futott a PS4-en. Szinte már CG minőség és a goblin ami van a videóban épült fel 70 ezer polygonból.
Az öreg csávóról nincs konkrét infó, de az valószínűleg még többől épül fel.
9.
9.
simon 555
#6: Jelenleg grafikailag ezt biztos nem veri egy autós játék sem. Még a PCars sem. Főleg a legutóbbi gameplay képek után. Olyat mint ebben a tükröződések meg a részletesen kidolgozott kocsik, máshol nem látsz.
Ez a játék meg már a kezdetektől fogva árkádnak készült, szóval semmi értelme hasonlítani a GT-hez vagy a Forzához. Nézd meg ahogy az ablakon visszaverődik a napfény a koszról. Ilyen máshol nincs. A Forza/GT sorozatban konkrétan olyan mintha nem is lenne ablak az autóban...

A polygon számot meg nagyon elszámoljátok. 260 ezer polygon 1 autóhoz az rengeteg. Nem értem milyen milliós számokról beszéltek :D
A The Order PS4-es játék karakterei épülnek fel 100 ezerből és szinte olyan mintha igazi emberek lennének. Összehasonlítás képpen a Beyond főhőse 30 ezer polygonból épült fel. 1 millió polygont nemhogy PS4/XO-n nem fogunk látni, de még egy félmilliós PC-n sem. (Crysis 3 fő karaktere épült fel 60 ezerből)
Szóval az a 260 ezer/autó rengeteg.
8.
8.
crashpipi
Amúgy szerintem a poligonszám sem egy egyértelműen értelmezhető adat. Legalábbis bízom benne! :D
Csak, mert a Forza 3 autói is 400.000 körüli poligonból álltak már és a Forza 4-ben pedig az 1.000.000-t is átlépték...
A Gran Turismo 5 átlag autói épültek fel 100.000-es nagyságú poligonszámból, míg a prémium autói az 500.000-et is elérték.
Szóval ezek fényében a közölt 260.000-es szám elég hurka adat. :(
7.
7.
Tokodboy
#6: Pont, hogy az néz ki írdatlanúl műnek. Ez ezerszer szebb.
6.
6.
dzsiádzsó
Hát őszinte leszek ez nem nagy durranás! Eleve maga a játék nem az, GT pótló, Forza ellenfélnek meg kevés. Kár hogy a sony nem tud valami komolyabb exkluzív autós játékkal jönni.
A PROJECT CARS 1000x élethűbb, minden képről lerí ez csak játék autó, valami nagyon nincs eltalálva.
4.
4.
simon 555
Van egy Q&A is a PS Access youtube csatornáján. 20 perces és sok érdekes infót tartalmaz. Na meg új jeleneteket is.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
crashpipi
#1: Véletlenül sem. :) Ez a PS4 elhalasztott nyitó exkluzívja.
1.
1.
Dízel
ez nem ugy volt hogy jon pcre is?!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...