EA Sports UFC - így bunyóznak a lányok

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 27.
  • Videó
Link másolása
Nincs is szebb látvány annál, amikor derék oldalbordáink tépik egymást a ringben. Oké, némi iszappal még élvezetesebb lenne, ám a hivatalos UFC-lánykák is tudnak valamit. Nettó gameplay következik.

Az izomagyú férfiak mellett a női sportolók is képviselik magukat az EA Sports UFC-ben. Jó hír, hogy a fejlesztők jóvoltából betekintést nyerhetünk a gyengébbik nem küzdelmeibe is.

A játék június 17-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

7.
7.
Yanez
#6: Azért még korai elvárni, hogy egy ilyen játék tökéletesen hibamentes legyen. Majd 10-15 év múlva, de addig is, szerintem ez jelenleg bôven megfelelô, minden hibájával együtt. Amíg ezek nincsenek hatással a játékra, addig jól vagyunk. :)
6.
6.
tupaccc
Ami nagyon nem tetszik az a háttér. Talán ha játszik az ember egyáltalán nem oda figyel, az igaz, de így ebben a vidiben ocsmányul néz ki - a ketrec el-eltűnik. Szerintem kamerával megoldható lenne, vagy átlátszóbb lenne. De ez az eltűnik visszaugrik stílus nagyon fura. 0:19nél mintha a levegőnek nyomná neki
Ami még rosszabb, hogy a semmiből megjelenik egy kamerás, egyszer csak eltűnik - 0:21. Aztán előbukkan a semmiből egy kis üres pad - vagy mi, pár pillanattal később már állnak rajta :-D
4.
4.
Cristiano
sajnálom pc-re nem jön
3.
3.
azureknight0715
Kár hogy nem jön pc-re. Csinálhattak volna rá egy nude patch-et :D Am ja tényleg jó a grafja, bár a mozgás még mindig darabos.
2.
2.
Norbiii
Nagyon élethűek és csinosak a lányok, jaj..xd Na ez a grafika döfi!
1.
1.
Yanez
Iszapbirkózós meg vizespólós mode nem lesz benne? :D Am nagyon reálisnak néz ki a cucc, pedig ez még csak egy YT videó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...