E3 2014: Mortal Kombat X - az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 11.
  • Képek
Link másolása
A csonttörő előzetes után megérkeztek a Mortal Kombat X első screenshotjai. Szám szerint tíz darab vérgőzös pillanatkép vár rád Scropion, Sub-Zero, Ferra / Torr és Kotal Khan főszereplésével. Fight!

A megannyi challenge módon kívül a Mortal Kombat X-ben találunk sztorimódot is, amely az előző rész után játszódik 25 évvel. A mérkőzések során kiválaszthatjuk majd a saját harci stílusunkat - legutoljára a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben volt ilyen fícsör.

A Mortal Kombat X PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re készül.

35.
35.
hurkagyurka2
#34 "Nem mellesleg, a mortal első része kijött minden platformra, mire magyarországra ért. " Ezen mit lehetett volna félreérteni... Valójában előbb ideért Magyarországra, később meg kijött minden létező platformra.
34.
34.
Döglött Róka
#33: Olvasd el mégegyszer amit írtam.
33.
33.
hurkagyurka2
#30 arcade gép megjelenés 1992, sega megadrive verzió 1994. Nem tudom te mikor találkoztál vele, lehet hogy csak elkerülte a figyelmedet...
32.
32.
Döglött Róka
#31: Lassítaná a játékot.
31.
31.
Ótvar
Egyébként a nagy "stílusváltozás" helyett belerakhattak volna egy olyasmint mint az első videóban, hogy az ütéseket kivédi, rászorít vagy megfeszíti a karját. Mint egy MMA földharc, csak intenzíven.
30.
30.
Döglött Róka
#22: Hát az erdei scorpion vs sub zero az nagybetűs mortal hangulat. Még egyszer nem adhatják el ugyanazt (MK9 ultra hd edition névvel). Fejlődni kell, az irány nagyon jó, a stílusok visszahozása plusz pályaelemek rendben vannak és a super meter-t is meghagyták. Csak a jól működő ötleteket implementálják ebbe az epizódba.

Nem mellesleg, a mortal első része kijött minden platformra, mire magyarországra ért. Nem kell ide a téves romantika. Snes, Mega Drive, PC még Gameboy port is volt, ezért úszta meg a süllyesztőt.
28.
28.
Nicodemus
A valtoztathato harcstilussal kicsit latszolag nagyot akarnak markolni, de amiota kivalt es megalakult a Netherrealm studio, ezeddig meg nem hibazott. Mind az MK9, mind az Injustice kivalo jatek lett, ezert feltetel nelkul bizom bennuk.
27.
27.
Ótvar
"A mérkőzések során kiválaszthatjuk majd a saját harci stílusunkat - legutoljára a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben volt ilyen fícsör."
Kezd megint "elkurvulni". Legutoljára pedin az Armageddonban volt, A DA-ban volt először
26.
26.
strike19
Szerintem ez jobb befektetés lesz ,mint az Injustice.
25.
25.
_Botika_
Nagyon jól néznek ki az új karakterek és a régiek is. :)
24.
24.
Nicodemus
Nagyon orulok annak is hogy atvettek elemeket az Injustice-bol, mert mufajilag nagyon eloremutato elemek voltak benne.(kornyezettel letesitheto interaktivitas) Ettol csak gazdagabb lesz a jatekmenet, nem kevesebb.
23.
23.
DarkLord
#22: Azért az mi feeling volt, mikor alig lehetett hozzáférni a MK géphez egy-egy játékteremben, annyian gyűltek össze mindig körülötte :) Persze nekem meg volt otthon a játék és mindig rágyúrtam a terembe menet elött, hogy ott szórjam el az összes kis pénzemet, mert azért abba a tömegbe nagy megtiszteltetés volt győzni mindig! Ezeket az élményeket már ez az új MK sose adja vissza, de az ezelötti rész nekem 100%-osan visszaadta és ezért is írtam a 2011-et nyugodtan a MK csúcsának lehet tekinteni és azt onnan már egy rész sem fogja letaszítani ebben biztos vagyok.
22.
22.
hurkagyurka2
#15 :) Nyilván nem az akkori grafikai szintet sírom vissza én sem. Hanem a HANGULATOT, igen, így csupa nagy betűvel. Nem véletlenül robbantott anno akkorát és indította el az MK lázat. Mindezt abban az időben, amikor fénykorukat élték a játéktermek, és minden héten tucatjával jöttek ki az új masinák. Számtalan akkori címre már senki nem emlékszik! Egy-két hétig hatott az újdonság varása, szórták bele az emberek a 20-ast vagy a zsetont, aztán ment a levesbe, jött helyette más. Az MK viszont megúszta a süllyesztőt, nem véletlenül... Pedig hol volt akkor még a PC, nem volt Playstation, se XBOX!
21.
21.
Nicodemus
A sok reszt megelt sorozat az MK9el kapta meg a letisztult emlekszobrat, benne felhalmozva minden olyan elemet ami naggya tette a cimet, es kidobalva az osszes hibat es tevedest amit a kanon a multban elszenvedett. En is ugy latom hogy az ertekek letisztazasaval ideje tovabb lepni, es egy uj iranyba epiteni a kanont. Ezert is tartom nagyszerunek az alapkoncepciot hogy 25 evvel jatszodik az elozo resz utan. Az uj karakterek pedig nagyon fantazia gazdagok, mindemellett remelem vissza kapjuk a regieket is. Lore szempontjabol pedig legjobban az foglalkoztat hogy hozzak vissza Liu Kanget illetve az o vervonalat, elvegre megiscsak o a protagonista harcos.
20.
20.
NGoHTBATiSTA
mivan??na ne nevettessük már ki magunkat! a mortal kombatban asszem az armageddon ba benne van az összes karakter, na ott régen amikor megláttam az összeset egytől egyig, egyikre se mondtam azt hogy nem odavalók meg hogy nem mortalosak!! mind1ik ütött és brutal volt! de ezek... az a jokerszájú pupillaszemű herointól kisárgult leszbikus csaj... a fáraó fejű sárga szemű Raul Julia az addams family ből a cuki kis bajuszkájával... az a kis hülyegyerek meg a hegyomlás hátán, na az lemerítette az aksit....
19.
19.
DarkLord
#18: Bár Sub Zero benn van addig nem sírok :D amúgy kedvenceim.:
-Sub Zero
-Ermac
-Kenshi
-Scorpion
18.
18.
DarkLord
Egyet leszögezhetünk azért, hogy ez a MK már most eléggé megosztja az embereket.
17.
17.
PrimYaz00
#13: több mint valószínű, hogy az igazi mk karakterek nagy rész nem lesz benne, ha megnézed a képet amit linkeltem, ott a karakter lista, ami a 9-ben sem bővült, max oldalra felé, annyit tudunk csinálni, hogy jó sokat rinyálunk, hogy ne csak 4 dlc karakter legyen és hogy abból 1 se legyen fölösleges (pl: freddy)
16.
16.
Cristiano
15.
15.
Döglött Róka
#12: Valószerűbb volt ahogy előre felvett sprite-ok 5 frame per secundummal gyakták egymást rajzolt vér társaságában.:)
14.
14.
szpal
A képek engem sem győztek meg, de megnéztem a gameplay-es videót amit PrimYaz00 linkelt és le a kalappal. Nagyon komoly lesz.
Az új szereplők mellett biztosan jönnek majd a régi karakterek is. Gondolom valami DLC formájában, ami mostanság alap...sajnos.
13.
13.
Pizza74
Az új karakterek engem se győztek meg. Eléggé kilógnak az MK világból. De a játék továbbra is ígéretesnek tűnik. Mellesleg valószínű benne lesz MINDEN eddigi karakter is, hisz a tartalom a lényeg. Maximum aki meghalt, az nem lesz benne a Story módban.
12.
12.
hurkagyurka2
Csatlakoznék a fanyalgók táborához. Elnézve a képeket nem éreztem a szokásos MK borzongást. Ezek a szedett-vedett szörnyszülöttek, hááát... Visszasírom az első és második részt amikor még emberi karakterek gyepálták egymást. Sokkal valószerűbbnek tűnt a küzdelmük, és ettől állt fel a szőr az ember hátán. Oké, akadt közöttük isten, de az is ember alakban. Goro és Motaro a 4 karjával pedig csak némi extra volt, csipetnyi egzotikum, a pont az i-n. Ezt már tényleg csak a neve adja el, sajnos a készítők az évek során szép lassan elfelejtették mi is tette naggyá ezt a sorozatot. Kár érte! :(
11.
11.
PrimYaz00
itt van több infó, amit a gamekapocs nem képes megtalálni: https://www.youtube.com/watch?v=RMUvp6Fta5A (OFF: de a codról mindig tudnak új cikket írni :) )
10.
10.
Döglött Róka
#5: Engem az erdekel h egy reptile ill egy cyrax kaliberu karakter legyen:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...