E3 2014: A végső booth babe-mustra

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 15.
  • Videó
Link másolása
Mivel is zárhatnánk az E3-as hetünket, ha nem pikáns helyszíni fotókkal és videókkal? Természetesen a csajokról lesz szó, akik bájos kisugárzásukkal emelték a rendezvény fényét, és nyálcsorgatásra késztették a férfi látogatókat.

Egy terebélyes booth babe-mustrával még adósok voltunk az idei E3-as közvetítésünk kapcsán, ám most kitettünk magunkért! Közel fél száz képpel és pár videóval emlékezünk meg az expó szexi hoszteszlánykáiról, akik a legnagyobb dömping közepette is fénnyel és melegséggel töltötték meg a szívünket.

Legeltessétek hát a szemeiteket, kommentekben pedig várjuk a kedvenceiteket!

60.
60.
kopic
#59: "Szeretem az ilyen post-okat, mert már a címekből levágom hogy hol számíthatok jó kommentekre amiken röhögni lehet :-)"

+1
:)
59.
59.
Extol
Szeretem az ilyen post-okat, mert már a címekből levágom hogy hol számíthatok jó kommentekre amiken röhögni lehet :-)
Legtöbben valszeg azért gyűlölködnek mert már 40 évesek elmúltak és még mindig szüzek.
Nem ismeritek ezeket a lányokat, ha pornóznak ha nem kit érdekel? Mindenki azzal keresi a pénzét amivel akarja. Az a baj hogy a mai ember túlságosan ráér más dolgaival foglalkozni, ahelyett hogy azzal foglalkozna én mivel tehetnék többet a társadalomért/magamért.
58.
58.
Csak annyit szeretnék jelezni, hogy mélységes csalódottságomnak hangot adjak: az ötös listáról ez első két helyezettet egyszerűen nem értem. A második egy deszka formátlan anorexiás ( sportos, de csúnya lány ) az első helyezett páros meg szimplán sértés. Azokat kukába, háromtól feltolni a listát és keresni negyedik, ötödiknek valakit. Köszönöm szépen ! :D
55.
55.
hahota
Na mi van, itt sírnak a pride-osok!?

Jóók a képek. Suna pozitív +++
53.
53.
Pizza74
"Qrvára ráérek 30-35 vagy akár 40-45 évesen családot alapítani, és nem is leszek kötelező elviselni egy nő hülyeséget, max elvetem benne a magvaimat, kihordja a gyereket, ezzel az öröklődés dolog le van tudva, és folytatom az életem."

Erre már nem tudok mit mondani. Ez már nem vicces, te tényleg retardált vagy. Nem is ragozom tovább, te egyszerűen az vagy. Édesanyád mit szólna, ha ezt hallaná? Bőgne! Apád? Arról ne is beszéljünk.
Az osztálytársaidtól tanultad ezt a modort? Mi az, hogy ettől leszel sikeres? Honnan veszed ezt a filmekből? Már kezdelek sajnálni. Neked segítség kell. Nyugodj le! A péniszed nem éri el az átlag méretet? Vagy komolyan, miért haragszol ennyire a világra? Sokat bántottak? Nem szerettek a szép lányok? Beégtél? A probléma gyökeréhez kell visszanyúlni.
52.
52.
Norbiii
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, de szeretném elmondani a véleményem. Interneten elég sok a gondolatolvasó, és látnok emberek, akik megmondják a tutit, a gép mögül, hogy ki kicsoda, micsoda stb...

Hogy ki a r*banc és ki nem, azt innen nem tudom megállapítani, elég nehéz lenne, DE: Arra azért van egy tippem, hogy különböző rendezvényeken, (most nem konkrétan erről beszélek!) miért pont "puccos" hölgyeket állítanak oda, és miért nem olyan hölgyeket, akik szépen, normálisan fel vannak öltözve, na kinek van tippje? XD Én nem állítom, hogy mindenki, de ezeket a lányokat azért "öltöztetik" így, hogy nagyobb legyen az érdeklődés. Mikor nem volt párom, és egy kiállításon megláttam ilyen lányokat, a szemem kiesett, és még férfi szemmel élveztem is a látványt, amivel szerintem semmi baj sincs. Vannak szexi ruhák, amik elfogadhatóak, de vannak olyanok, amiknek én személy szerint az értelmét nem látom, de a célját igen. A cél pedig sok lánynál (nem mindegyiknél!) az, akik nagyon puccosan öltözködnek, hogy magukra hívják a figyelmet, és ezek közül (szintén nem mindenki) sok a r*banc, persze ez nem csak ruha függő!

Múltkor mikor sétáltam előttem egy olyan lány ment, akinek szó szerint kint volt a valaga. Felvehetett volna 1-2 cm-el hosszabb ruhát is, ami ugyanúgy rövid lett volna, és szexi, csak nem lett volna kint a hátsója, de valamiért, ilyen ruhát választott, persze utána meg sokan (ismét nem mindenki!) kikérik maguknak, hogy őket ne molesztálják, és ne r*bancozzák le, hát nem tudom....! xd Persze nem a ruha teszi az embert, ettől még nem lesz valaki r*banc, de azért érdekes.
45.
45.
SLi
"Persze a fiúk/férfiak sem túl jobbak, némelyik, de azért bennük van tartás, és általában a nők szokták mindig beszívni jobban a dolgokat, mert ők a gyengébbik nem. Akár pornózás, akár sima csók. Mindig a nő a hibás, de nem tanulnak a nők ebből..."

azt a kurva eget hát erre már tényleg nem tudok mit mondani
44.
44.
Mortis
A zöld ebihal miatt hogyhogy nem borult ki senki? hiszen meztelen!

a vitatkozás meg már megint elment egy olyan irányba, ami senkinek nem tesz jót( se a résztvevőknek, se az olvasóknak ,se az oldalnak); könnyen meg lehet előzni ezt ha megpróbálnánk empátiával olvasni és értelmezni a másik először írt, majd idehányt gondolatait. igen, meg lehetnek keresni ki kezdte a személyeskedést és el lehetne küldeni a k**vaannyába ötödször, meg hatodszor, de ez szerintem egyikőtök véleményét sem mozdítaná ki a jelenlegi helyzetéből. néhányan extrémen adtak hangot a véleményüknek, de ezt nem azt jelenti, hogy ugyanúgy kell rá válaszolni, még ha sokadszorra fogalmaz is valaki abban a bizonyos stílusban; célravezetőbb lenne egy érvekkel alátámasztott levezetés, de az ugye 3 perc billentyűzetütlegelésnél több időt venne igénybe.
saját meglátás: nem itt van a dolgok rákfenéje, a lányok magamutogatása s ebből való előnyszerzése csak egy mélyebb probléma egyik virága, közel sem a gyökere. többek között maga egy ilyen rendezvény is hozzátartozik a formulához, mivel 'piacot' teremt a szűken s hiányosan öltözött lányoknak.

addig örüljünk, míg lányokat nézhetünk s nem többségben majd' félmeztelen férfiakat. Tudjátok, majdnem a játékosok fele nő.
43.
43.
rDAVE
#42: Sara Underwood és a cosplay. :O Yeah! :D
42.
42.
selejtes
éljenek a cosplay csajok :P
http://hot-cosplaygirls.com/photo-gallery/
41.
41.
Hoshigaki Kisame
A 2.videóból a kék ruhás csajok eléggé bejönnek;)
40.
40.
KeXxX
#6: Igen.. valószínű, mert ki kell nyalni egy picsa seggét, hogy a tiéd legyen.. ehh.. ugyan már.. A "normális" lányok érdemlik csak meg a szép szót, nem egy akármilyen ribanc.
39.
39.
Ehrmahgehrden
#38: Anyád a hulladék te retardált gecifolt.
Ha egy 80-as IQ-val nem baszott volna ki veled a teremtő talán meg is értenéd az összefüggéseket, de egyébként innentől én is leszarlak téged is meg az összes hater fogyatékos faszt is.

Nyaljátok ki.
38.
38.
selejtes
#33: Tévedsz megint, végig csak pofázol, összefüggéstelenül, egymásnak ellentmondva. Pofázz csak, olvasd el ki milyen nyelvezetben írt, aztán vond le, hogy ki a primitív gyökér.Neked se fogok már írni, mert nem érsz annyit te hulladék. Homokozó társaddal viszont elvonulhatnátok innen, pl melegfelvonulásra, első sorba, kéz a kézben.
36.
36.
Ecneb
#33: Remélem kibannolnak vagy, ha más nem elveszik a jogaidat, hogy hozzászólhass bármihez is. Ott buktad a dolgot, hogy értelmes mondatot nem tudsz megfogalmazni káromkodás nélkül. Innentől kezdve te is csak egy kis pisis vagy, mint fles...
35.
35.
Pizza74
#31: AAAAHAHA XDXDXD
Feladom!!! :'D Ha ikszdézni kell, hát ikszdézni kell.. :DDD
Mutasd melyik ordas kurva csapta ki a csöcsét, drága, megvédelek tőle! :D
Egy-két szolid dekoltázstól így kiborulni... :D
33.
33.
Ehrmahgehrden
#30: Ja amúgy meg bekaphatod a gyönyörű rózsaszín makkomat, én beszélni szoktam, pofázni meg a primitív gyökér fajtád.
32.
32.
Ehrmahgehrden
#30: Nem ismerem mindet egytől egyig faszfejkém, de én hozzá is tettem hogy ha valamelyiknek rendes érve van emellett akkor kurvára leszarom, én is elmennék modellkedni ha ez lenne az egyetemi végzettségemnek.

Azt meg hol a picsában mondtam, hogy egy nő nem élvezheti a szexet vagy nem próbálhatja meg felhívni egyes férfiak szexuális érdeklődését ?

Sehol. A cink az, amikor pénzért csinálod, és aztán vered a melled hogy ez kurvára rendben van.

De persze csöcsre meg úgy általában szép lányokra szükség van, ezért hát nincs is különösebb probléma az ilyen bemutatókkal.

De azért nehogy azt hidd hogy kurvára teljesen kóser kicsapni a csöcsöd egy kis pénzért.

Tehát összegzésül nem olyan nagy gáz ez az egész, de nehogy már ezek a picsák akadjanak ki a férfiakra ha tesznek pár enyhe szexista megjegyzést, vagy a kis szőke herceg fórumhuszár vérpistikék nyalják a punájukat.
31.
31.
Ehrmahgehrden
Most akkor nem azért csapták ki a csöcseiket ezek, hogy a férfiak szexuális figyelmét felkeltsék pénzért ?

Dehogynem. Hát akkor meg ?

Sokkal jobb ez még így is mintha videókon nyelnék a gecit literszámra, de tagadhatatlan hogy ez is a kurvulás egy formája.

Jó persze, a kurvákra is van kereslet a világban, mindig is volt és mindig is lesz.

De nehogy már oda lyukadjunk ki a végén, hogy pornóskurválkodásból finanszírozni az egyetemet az erős független nők követendő példája legyen.

Amerikanisztánban már nagyjából ezzel próbálkoznak egyesek, és mint tudjuk, az efféle elmebaj terjedése csak idő kérdése.

Ez a fajta rothadás viszont nem tör be csak úgy egyből egy érintetlen társadalomba.

Először meg kell puhítani azt, együttműködő szelleművé mosni.

A fórum egy része által képviselt hozzáállás pedig pontosan ezt csinálja, ennek a rothadásnak az ideológiai előőrsének szerepét tölti be.
28.
28.
Pizza74
#26: Extasy. Csak ő ekinek hívja, mert gangszta.

Amúgy nem látom, hogy melyik nő van kurvásan felöltözve a képeken. Amelyik meg egy kicsit is súrolja a mércét, az bőven elég idősnek néz ki, hogy felelősségteljesen vállalhassa ezt a szereplés.
Srácok, nektek elég súlyos problémáitok vannak, hogy ha ennyitől így kiakadtok... :D Menjetek pornó oldalakra írni ugyanezeket.
27.
27.
rDAVE
#10: Egyetértek, nincs azzal gond, hogy vannak hoszteszek, csak ne ribancoknak állítsák be őket, bár a többség még most is normálisan öltözött fel. Gamer rendezvényre helyes lányok kellenek (főleg, hogy kevés a gamer girl :D), nem pornós bigék. :D Az se árt, ha nem egy helyben pózol, hanem szórólapozik, informál vagy valami terméket/játékot árul.
Egyébként japánban van már tuning show, ahol nincsenek hoszteszek, azzal a céllal, hogy valóban az autókról szóljon a rendezvény.
23.
23.
Ehrmahgehrden
Nagyon nem értem, hogy miért sipognak itt a szőke hercegek.

Talán ha a ti lányotok mutogatná magát ilyen rendezvényeken megélhetés szerűen, nem sülne le a pofátokról a bőr ?

Persze értem én, hogy ezek közül a lányok közül néhányan a tandíjat keresik meg ezzel.
Ez esetben egyáltalán nem kurvulás a dolog, még ha egy kicsit kurvásnak is hat.
Dehát Istenem, a mai világban ez már példás magatartásnak mondható a sok főiskolás pornóskurva mellett.

De azért ezek a tyúkok mégis csak a testükből élnek, és az esztétikai értéküket a nagy férfiközönségnek adják el, hát akkor ne csodálkozzanak, ha a mélyből a felszínre hozott férfi ösztönök valakinél verbális slut-shaming formájában bontakoznak ki !

Aki kurvának megy, az meg ne csodálkozzék ha megbasszák !

A legszánalmasabb viszont az, ahogy a sok fehér lovag itt védi ezeket.
Tudták ezek a csirkék hogy mire vállalkoznak, azért kapják a pénzüket hogy férfiak csorgassák rájuk a nyálukat, akkor meg ?

Mintha azért szólnátok be Kovács Józsinak, mert pénzért megdugott egy kurvát.

Röhej.
21.
21.
selejtes
nálam ő a csúcs még mindig
http://livedoor.4.blogimg.jp/himasoku123/imgs/e/4/e41ec6f5-s.jpg
20.
20.
Norbiii
#19: Ne kezd megint! XDD A két barna hajú lányra gondoltam, akik egymás mellett állnak, asszam a képek közt az első sor utolsó képe!
19.
19.
randall13
#5: remélem a két lány között nem fogok egy szakállas kopasz kínait megpillantani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...