Destiny - júliusban rajtol az xboxos béta is

  • Írta: Arell
  • 2014. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox One dashboardján látható videó szerint július végén érkezik a Bungie új címének bétája Xbox 360 és Xbox One konzolokra. A hozzáféréshez előrendelés és Xbox Live Gold-előfizetés szükséges.

A Destiny július végén lép béta-stádiumba Xbox One és Xbox 360 platformokon, legalábbis egy új trailer alapján erre következtethetünk.

A Destiny bétája már korábban be lett jelentve PS4 és PS3 rendszerekre, ezeken a konzolokon pontosan július 17-én válik elérhetővé, így a Sony-hívők valamivel előbb vethetik rá magukat a játékra. A PlayStationök emellett még némi exkluzív tartalommal is többet tudnak nyújtani, de a pletykák szerint ezek csak 2015 őszéig tartják meg a kizárólagosságukat az Xbox-rendszerekkel szemben.

A Bungie komolyan veszi a Destinyt, mely a stúdió első játéka a Microsofttal és a Halo-frencsájzzal történt szakítása óta. Az Activision is hisz az MMOFPS-ben, már 500 millió dollárt tömködött a fejlesztésbe és marketingbe.

6.
6.
Ra1D3n
Ez hol hír? Mikor ment az E3, már akkor tudni lehetett, hogy az xboxos béta július 21.-én indul. Az időleges exkluzivitás a dlckre szintén tudott.
4.
4.
deviques
#3: legjobb értesülésem szerint mind a négy konzolon 30 fps-sel fog menni a játék.
3.
3.
nero66
#1: FPS eltérés miatt lenne sírás rendesen...
2.
2.
MikelGun82
Az Alpha teszt volt PS exkluzív :D :D :D
1.
1.
deviques
Ennyit a PS exklúzív bétáról. Rendben is van így, hadd küszöböljék ki Xbox-on is a hibákat minél hamarabb. Az egyetlen amit nem tudok megemészteni, hogy nem lesz Cross-Platform-Multiplayer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...