Folytatódik a PSP-hadjárat!

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 15.
  • Hír
Link másolása
A Sony Computer Entertainment Inc. bejelentette, hogy a PSP hamarosan újabb kiegészítőkkel, fícsörökkel és szolgáltatásokkal bővül.
A Sony Computer Entertainment Inc. bejelentette, hogy a PSP hamarosan újabb kiegészítőkkel, fícsörökkel és szolgáltatásokkal bővül.

Ugrás a galériához

A handheld konzol Japánban 2004. decemberében, Észak-Amerikában tavaly márciusban, míg Európában szeptemberben debütált, s több mint 15 millió darabot szállítottak ki belőle a világ számos üzletébe - nem csoda hát, hogy a "hordozható PS2-nek" hatalmas rajongótábora van.

Még több hűséges PSP-tulajdonos érdekében, a Sony egy új Base Model-lel indít majd fekete színben - ez Európában március 22-től vásárolható meg 200 euró fejében. Továbbra is csak Japánban lesz kapható a fehér színű PSP immáron új kiszerelésben: ára 19,800 yen lesz.

Rengeteg új játék készül PSP-re, tehát a szoftverfrissítés sem marad majd el. Keleti barátainknál készülnek a DragonBall Z: Shin, Budokai, a LocoRoco illetve a Min-na No Chizu, Amerikában a Field Commander, a Keresztapa és a Syphon Filter, míg Európában a Football Manager Handheld és a Lemmings című játékok.

Természetesen az új gammák mellett rengeteg hasznos fícsörrel látják majd el a kis konzolt idővel: a PSP alapból lehetővé teszi a könnyed internet böngészést és a beépített Macromedia Flash lejátszó és az RSS csatornák támogatása révén filmeket, hanganyagokat tölthetünk le majd a világhálóról - ennek folyományaként a most már a gép képes lesz jobbnál-jobb minőségű múvik tárolására.

Hogy hardware-ileg is bővüljön a PSP, idén ősszel érkezik a PSP-300 nevű minikamera illetve a PSP-290 névre keresztelt GPS jelfogó. Az új perifériáknak köszönhetően a PSP is ki tudja majd használni az Eye Toy-féle technológiával járó előnyöket, s olyan játékok készülhetnek később, melyek támogatni fogják akár a videótelefonálást is.

A SCEI indít majdan egy szolgáltatást, melynek célja, hogy a népszerű, régi PS1-es gammákat a kis konzolon is elterjessze. Ennek okán a játékokat és az azokat elindító segédprogramokat letölthetjük az internetről, hogy így akár a metrón is kedvünkre Spyro-zhassunk.

4.
4.
Daks
sracok sracok :D a pont utan mar tort szamok vannak. tehat a psp 36268 FT 9 filler (japanban persze) ;)
3.
3.
dezsiszabi
a 200 Euro meg 51 743.8841 Ft.
2.
2.
dezsiszabi
36 268.8396 Ft Google szerint.
1.
1.
Myko Alto
Szédületes, amit ezzel a kis marokkonzollal csinálnak :D Meddig fogják venni, mint a cukrot? :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...