The Walking Dead - jön a harmadik évad

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Még egy fontos bejelentés az idei Comic-Conról: a Telltale Games megerősítette, hogy a The Walking Dead-kalandjáték megkapja a harmadik évadot, a rajongók legnagyobb örömére. Vajon ki lesz a főszereplő?

A Telltale Games Comic-Conos előadásán a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman és a stúdió elnöke, Kevin Bruner bejelentette a kalandjáték harmadik évadát.

Nem sokkal az elhangzottak után a Telltale Twitter-csatornájára is felkerült a bejelentés híre, ám ennél többet az alkotók nem árultak el a folytatásról. A második évad sem zárult még le, a negyedik epizód, az Amid the Ruins ebben a hónapban jelent meg, míg a zárófejezet, a No Going Back dátumára még várunk.

Kíváncsiak vagyunk, hogy merre hömpölyög a történet folyama, lesznek-e visszatérő karakterek - az ötödik epizód végén bizonyára okosabbak leszünk.

11.
11.
GAMEROD
Az már sima rajzfilm lesz? Mert az második évad eddigi részeiben nem sok tennivaló volt a párbeszédekre való kattintgatásokon kívül, amik mellesleg nem is sok vizet zavarnak a játék kimenetelével kapcsolatban.
10.
10.
_Botika_
Szerintem a 5 epizódban még biztos találkozunk Christával akár élő akár halott és.
..... SPOILER .....
az oroszok megölik a félcsoportot, Luke, Clem, és Mike megmenekül és, hogy egy kicsit pityeregjünk megölik Kenny-t, bár ez nem ütne akkorát mint az első évad vége mert Kenny-t annyira nem lehetett megszeretni mint Lee-t, hiszen alig lehetett beszélni vele a második évadban, az első évadban meg Lee volt a főszereplő, szóval képtelenség volt nem megszeretni. :D
Sajnos ,azt kell mondanom, hogy ez már nem az a régi Walking Dead játék ami szinte hibátlan volt. Az epízodok rohadtul rövidek, nincs annyira nagy dráma, még a fejtörők is hiányoznak, csak a sztorija tetszik. Remélem a harmadik évadra összeszedi magát a Telate.
8.
8.
petimanus
Az én kívánságom és spekulációm...Mivel az első évadban Clem megtanulta, hogy hogyan is kell túlélni, mivel Lee határozottan megbízta ezzel az egy küldetéssel, hogy Clem éljen túl, a második évadba ezt hozta át...Clem szembesül vele, hogy egyedül is meg kell birkóznia a túléléssel, s hogy ő maga nem képes egy csoportot vezetni. Az első évad az összetartásról szólt, a második évad a széthullásról. Embereket veszítenek el, egyre fogynak. Az én véleményem, hogy az utolsó epizódban Clem egyedül marad a kicsivel...Talán a harmadik évadban éveket ugrunk egy felnőttebb Clem-re, aki a kisgyerekre testvérként vigyáz, s most Clem veszi át Lee szerepét.

De ez csak egy nagyon wild guess....Szinte biztos, hogy nem így lesz. Ez csak az én elképzelésem. Minden esetre várom, hogy mit fognak kihozni a harmadik évadból.

#1:

Biztos vagyok benne, hiszen a cliffhanger ott volt a végén. Még nincs minden megmagyarázva. Meg eléggé szerették az emberek és a képregény fanok. De biztos, hogy várni kell rá. Walking Dead, Wolf Among Us, Borderlands, Game of Thrones...Vagy egy-egy újabb projekt után fog megjelenni, vagy ezúttal 4 havonta kapunk majd új epizódokat ebből-abból.
7.
7.
_Botika_
#6: Azért a felül lévő képről leeshetett volna neki.
6.
6.
PiXELRaNGER
#5: Magára a TWD-sorozatra gondolt, nem a játékra, de ezek szerint csak a címet olvasta el, a cikket nem.
5.
5.
_Botika_
#2: Nem értem mire gondolsz, elmagyaráznád?
3.
3.
NemTudomMiLegyen
#2: Nem értettem mire gondolsz, de kis elmélkedés után rájöttem...idióta.
2.
2.
sprentum
Már negyedik is van de nem probléma
1.
1.
_Botika_
A TWAU-t fogják folytatni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...