Borderlands: The Pre-Sequel! - ilyen a co-op mód

Link másolása
Az Outside Xbox jóvoltából nézhetünk meg egy több mint nyolcperces videót az új Borderlands-ből. A felvétel egy korábbi változatból való, de ennek ellenére így is szemügyre vehetünk pár újdonságot.

Kooperatív játékmenet-videót tekinthetünk meg az ősszel érkező új Borderlands-ből. Az Outside Xbox emberei egy korábbi PC-s változattal játszottak, melyen megnézhetjük az új fegyvereket és a gravitáció adta játékmenetbeli változásokat.

A második rész előzményeként szolgáló Borderlands: The Pre-Sequel! október 14-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
latabar
Alig várom. Annak akinek unalmas volt a korábbi 2 epizòd ès "sok hülye" dlc azt javaslom, tanuljon idegen nyelveket ès növesszen humorèrzèket. Tèny hogy a gearbox nem Alien orientált csapat, azèrt lehet őket szidni, de ezeknek a játèkoknak a zsenialitását ne vitassuk már el. Persze ìzlèsek ès pofonok, de van különbsèg a "ez szar" meg "az idiòta rajongòk" meg a "nekem nem tetszik" között.
7.
7.
shatterhand
#6: Az első 10óra monotón volt, de aztán felpörgött mikor kijutottam a nyílt terepre és véginyomtam egyhuzamba a dlc-kel együtt.
Egyedül ráadásul. És a francokat volt unalmas ahogy sokan ezt írják negatívnak. Akkor lett volna szar, ha bot társakat kellett volna elviselnem. Ehelyett végig én küzdöttem és mindenhol más fogadott. Minden helyszin más volt, más ellenfelekkel és más tulajdonságokkal. Élt az egész világ. Sokszor egymást támadták én meg csak pislogtam mi lesz a vége.
A 2. rész meg ezt is túlszárnyalta.
De nem mindenkinek jön be, szal ez van.
6.
6.
shooter1234
#4: Az 1. részből nekem is sok volt 2 óra. A 2. -részben azért sokkal változatosabbak a helyszínek meg a küldetések.
5.
5.
Dio papa
Kipróbálták PC-n, de kontrollerrel. Grat nekik...
2.
2.
Cristiano
ezt nem fogom ki hagyni:)
1.
1.
DON GONDOCS
Nem emeli új szintre a Borderlands multiját, demég ígyis több mint szórakoztató lesz ez a részis főleg az új helyszín miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...