Új tulajdonosnál a Dead Island-film jogai

Link másolása
Még 2011-ben kerültek a zombis játék megfilmesítési jogai a Lionsgate-hez, azonban az addig húzta az előkészületeket, hogy végül lejárt a licenc. A Deep Silver most egy másik cégnek adott lehetőséget.

Új céghez kerültek a Dead Island megfilmesítési jogai. A Lionsgate után ezúttal az Occupant Entertainment kapta meg a lehetőséget a Deep Silvertől, hogy összehozza a filmadaptációt.

Elvileg a forgatást már jövő év elején szeretnék megkezdeni, de ehhez képest még nem igazán álltak elő kész tervekkel. A szokásos marketingduma mellett azt lehet kihámozni a bejelentésből, hogy a zombis téma és a trópusi sziget helyszíne biztos marad, a történet többi része eltérhet majd a játékoktól.

Alább a játék első részének trailerét tekinthetitek meg, mellyel a Dead Island azonnal a figyelem középpontjába került. Ha a film fele ilyen jó lesz, mint ez, már nyert ügyünk van.

A Dead Island második része egyébként valamikor 2015 tavaszán érkezik majd.

18.
18.
Ecneb
#8: DS3 DLC-je ugyanez. A történet pár utolsó fejezetét levágták, betették DLC-be és pá.
17.
17.
kredencferenc
Leszögezném, hogy a játék kiváló. Rengeteg órát beleöltem és egy percét se bántam. Viszont a zombi témán belül be kell vallani, hogy elég komolytalan alkotás amit nem is rejt véka alá. Sok helyen mondhatni komikus (persze az alapfelálláshoz képest). Ennek tekintetében az lenne az igazi, ha a film Uwe Boll keze munkáját dicsérné. Szidhatja itt mindenki aki akarja, de a Postal is jól sikerült mert teljes mértékben visszaadta a játék elborult hangulatát. Emellett a Far Cry filmadaptációja is élvezhető volt. (lehet ezt is fikázni, hogy nem sok értelme van de a játéknak se volt tekintve, hogy techdemóból nőtte ki magát egy hasamra csapok sztorival) Szó mi szó a Deep Silver erősen gondolja meg mit csinál. Egy elborult ötlethez elborult rendező kell, videó játék adaptációk terén pedig a fentebb említett úriember a legnagyobb szakértő.
16.
16.
#8: Letezik mar ezer eve.
Ezt hivjak rendezoi valtozatnak meg dupla lemezes istenharagjanak...
15.
15.
Effecta
Majd Uwe Boll bácsi megcsinálja nekünk :)
14.
14.
Cellator
#12 Igen, sajnos így van, remélem anyagilag is készen állnak hogy egy jó kis filmet összehozzanak...
13.
13.
_Tappancs_
#12: nem nagy eresztés...
http://www.imdb.com/company/co0166660/
12.
12.
GAMEROD
Pedig a LionsGate nagyobb név mint az a másik amiről mégcsak nem is hallottam.
11.
11.
markoci555
#10: plusz: "igazán azt lehet kihámozni a, hogy zombis téma"
10.
10.
markoci555
"hogy végül lejártak jog" ???
9.
9.
godach
#8: Vagy a Early Acces Cinema. Ha neked mindegy, hogy az utómunkálatok még nincsenek kész. Persze ez jó dolog. Szerezz azonnali hozzáférést és kezdj el filmet nézni már MOST; légy részese a film forgatásának.
Legalább is a játékostársadalmat most valami hasonlóval etetik :)
8.
8.
Yanez
Az a gyanúm, hogy a jövőben a moziknál is bevezetik a dlc-ket. Pl a jegy 50%-al többe fog kerülni, ha a film után egy amolyan dlc, mondjuk 20-30 perces sidestory-ra is kíváncsi vagy. Ne legyen igazam!
7.
7.
godach
#6: Nos igen. Ha végigviszed Riderrel, akkor kapsz képet a történetről. Teljesen összeáll a sztori, míg e nélkül nem. Üres és lyukacsos. Egyébként a Fallout 3 és Borderlands 1 DLC-i után szerintem ez a legjobb, minőségbe és mennyiségbe is. Szerintem tégy egy próbát vele, főleg ha tetszett az első rész.
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Nem veszek dlc-t. Mert ha egy dlc-be sűrítik azt storyszálat ami az alapjátékba is elfért volna akkor kár érte. Bár Riptide nem volt rossz.
5.
5.
godach
#4: Végigjátszottad a játékot? A Rider White DLC-t is? Mert úgy már igazán összeáll a kép. Van azért, még ha nem is világmegváltó története...
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Ennek a játéknak a történetét nem nagyon lehet átültetni egy filmbe max kibővíteni tudja.
3.
3.
godach
Mivel nem igazán szokás átvinni a filmben a játékok történetét, a karakterek is igen ritkán hajaznak az eredetire így ebből is csak egy tucatfilm lesz. Persze csak ha beleveszik az "exkluzív" mutánsaikat és nem lesz igazam.
1.
1.
DON GONDOCS
Ezt sosem értettem megvesznek egy kiadási jogot-címet, legyen játék vagy film és még csak megsem próbálják kihasználni. Tényleg ennyire olcsó megvenni a jogokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...