Far Cry 4 - ezekkel a fegyverekkel ölünk

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 2.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft tényleg a fegyverőrültek kedvében jár a Far Cry 4-gyel. A legfrissebb előzetesben az arzenálunkkal ismerkedhetünk meg közelebbről: lesz itt gépkarabély, gránátvető, számszeríj és kukri kés is.

A Far Cry 4-ben nem csupán a himalájai vadvilág jelenti a veszélyt, hanem Pagan Min hűséges és állig felfegyverzett talpnyalói is. Szerencsére nem kötelező egy szál semmiben szembeszállni velük, egy FPS-től elvárható tekintélyes fegyverarzenált vethetünk be. A hagyományos mordályok mellett egzotikus darabok is megfordulnak a kezünkben.

A játék egyébként november 18-án érkezik, PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül.

11.
11.
br1Koo
Az első farcry ami érdekel. Végre elkezdtek foglalkozni a branddel
10.
10.
bitbandita
Ha én adhatnám az ukázt az Uborka Puhánál, akkor az új Far Cryban Vaast raknám főszereplőnek, ő lenne a játszható karakter, a sztori pedig arról szólna, hogy hogyan lett belőle az a pszichopata gengszterfőnök, akit a 3-ban megismertünk. Nem hiszem el, hogy ezt a ziccert ki tudta hagyni az Ubi, hogy legalább egy dlc-t ne adott volna ki Vaasszal. Annyi ötletem van ehhez a sztorihoz,hogy komolyan gondolkodok rajta megírjam-e. Csak gondolom úgyse engednék még kirakni se ingyé a netre a jogok miatt, arra meg nekem nem telik.
8.
8.
McDuff
nekem is tetszett a 3,igazából toltam volna még tovább is,de hát vége lett :D
nem olyan rég gondoltam rá,hogy újra előveszem,de ez a 4 egy az egyben ugyanaz,csak más a helyszín. ezt most még jó értelemben mondtam,most még van igényem rá,de ha a következő rész is ugyan ilyen lesz,akkor már viszont azt mondom viszlát!
7.
7.
p3ti
A FC3mat teljes mértékben Vaas karaktere adta el - imádtam. Rég volt ennyire karakteres főgonosz bármelyik játékban. Viszont ez a homoszexuális rózsaszín garbós homár nekem nem adja...a játék hangulata viszont nem annyira rossz így trailereken keresztül, lehet futok vele 1-2 kőrt.
6.
6.
Drazhar
#2: Csatlakozom. Sajnos az Ubisoft talált még egy fejőstehenet magának, így évente fognak jönni a FC részek is, és mindben csak a terület és az adott "őrült gonosz" fog változni, egészen addig amíg ezt a szériát is túljáratják.
5.
5.
manderel
Az 1. nem volt rossz, de számomra a sorozat leggyengébb darabja.
A 2. tele volt jó ötletekkel, brutál jó hangulata volt, de a játékmenet hamar unalomba fulladt.
A 3. pedig minden téren felülmúlta elődeit.
Ha hozza a 3. színvonalát, én már elégedett leszek.
3.
3.
Ha csak egy kiegészítő lemez lenne a 3-hoz új történettel és helyszínnel akkor is imádnám, de így még inkább érdekel ! Jól fog kinézni a polcon a három mellett ( Steamen sajna egy kicsit drága és nem biztos hogy lesz türelmem kivárni az első akciót... ):
2.
2.
Lacek896
Emlékszem mennyire vártam a 3-at de ez rész már nem villanyoz fel.

Nem bántásból de a játékmeneti elemek többsége copyzva van a 3-ból, csak más a helyszín meg a karakterek. A sztori valszeg meg lesz csűrve-csavarva bár ha az elődből indulunk ki akkor nem tudom mi üthetne igazán nagyot.
1.
1.
Perseus84
Ez kotelezo vetel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...