Drawn to Death - Válasz a rajongói reakciókra

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A hétvégi PlayStation Experience-en mutatkozott be David Jaffe legújabb játéka, az arénaharcokra kihegyezett, négyfős lövöldözést ígérő Drawn to Death. A premier utáni reakciók azonban meglehetősen felbőszítették Jaffe-t.

Hétvégén mutatkozott be a Drawn to Death, David Jaffe új játéka, amiben a négyfős arénaharcokon lesz majd a hangsúly. A legtöbb rajongó azonban nem fogadta kitörő lelkesedéssel a játékot, s véleményüknek kommentekben adtak hangot.

A mostani videó ezeket gyűjti egy csokorba, hogy aztán a végén csattanós választ adjon mindenkinek.

23.
23.
turleysqt
Öngól volt ez a videó, le is vették. David Jaffet én mindig is egy igazi pöcsnek tartottam, érdemes végigpörgetni a twitterét 20ból 1 üzenet max ami nem szitkozódó vita :))
18.
18.
simon 555
Bírom ezt a csávót, bejön a stílusa :D
Amúgy meg igaza van, akinek nem tetszik nem kell nézni. Nekem bejön a látványa, mondjuk azért remélem több lesz mint egy 4 playeres arena shooter, vagy legyen nagyon olcsó.
#GoFuckYourself
12.
12.
Peterbaan
Személyes véleményem az, hogy ez a játék egy förtelem. Szörnyen néz ki maga a stílusa, a hangulata, a játék menete is és ez a 4 fős shooter... Rendben van. Csináltak egy játékot. Az is rendben van, hogy sokaknak nem tetszik. De hogy lehet olyat mondani a vevőidnek, hogy "Basszátok meg magatokat"? (Bocsánat a vulgaritásomért)
11.
11.
SLi
#10: persze a sony nem is fejlesztő hanem konzolgyártó, az ő esetükben ez egy helytálló szlogen, de szerintem alkotásnál ez nem egy jó hozzáállás
10.
10.
SLi
#1: fogalmam sincs mi ez a játék de egyébként ez nem egy jó szlogen szerintem (mármint a "for the players"), max multira kihegyezett játékoknál
de amúgy jobb esetben egy művésznek nem célja kiszolgálni a közönséget ( egy bizonyos pontig persze), most már csak az kell eldönteni a játékfejlesztő művész-e?
7.
7.
PaprikaJancsi
A végén elég erős volt szerintem. Mellesleg a játék bagyob gagyinak tűnik, teljesen igazuk van a kommentelőknek szerintem.
bane: elöttem már sokan leírták az én válszomat is
grimmasz: igazad van mindenben amit leírtál, viszont most már egyre inkább For the player-ből, For the Money lesz. Persze ők is egy cég, nekik is fontos a haszon. Plusz az RDR alatt, mit értesz? Red Dead Redemption ? Mert az nem csak Sony.
6.
6.
br1Koo
ettől még a játék szar marad :/
5.
5.
TryGun
#1: Istenen hogy lehetsz ekkora gyökér..... Nem a Play Station csinálja a játékot ,hanem a játék készítői....
4.
4.
A Pulyka
3.
3.
A Pulyka
#1: Most mi koze ennek a sony szlogenjéhek? Ez az egy játék van ps4-re, vagy mi?
1.
1.
bane
Nem akarok vitát szítani( csak gondolkodtatónak szánom), de For the Players ugye?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...