Assassin's Creed: Unity - hétfőn jöhet az új javítás

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 12.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft tervei szerint hétfőn érkezhet az Assassin's Creed: Unity negyedik javítása, ami várhatóan szinte minden hibát kigyomlál majd a játékból, és a teljesítményproblémákat is elhárítja.

A Ubisoft bejelentette, hogy a tervei szerint december 15-én, azaz hétfőn teszi letölthetővé az Assassin's Creed: Unity negyedik javítását, méghozzá az összes platformon. Azoktól a PC-sektől, akik AMD-videokártyát használnak, azt kérte a kiadó, hogy frissítsenek drivert.

A cég négy napja arról számolt be, hogy az emlegetett javítás várhatóan minden hibát kigyomlál majd a játékból, illetve a teljesítményproblémák is megszűnnek: ergo nem lesz több crash, javul a framerate, helyrejön az Initiates program és a társalkalmazás szinkronizációs problémája, és egyebek mellett a matchmaking is jobb lesz.

16.
16.
Szőrös Car
A következő javítócsomaghoz igazán mellékelhetnének egy SSD-t vagy HDD-t.
14.
14.
Cat C. Bernadotte
Istenem mennyit kell még ezen javítani??? :D
13.
13.
crashpipi
Most a 12 Deals of Christmas akcióban csak 13.500 Ft, de mivel a tesztek alapján a 3. patch sem tudta sokkal 20 fps fölé tornászni a sebességet PS4-en, így erősen felejtős... :/
12.
12.
Rapperman
El is ismertem gyenge lett a sztori de ez a környezet a párizsi forradalom mineképp hiányzott a sorozatból a látványilág nekem kifejezetten tetszik illetve az új parkour rendszer(már amikor kellő irányba ugrik), a megvalósítással vannak gondok.
A játék kiadása jöhetett volna karácsony előtt kicsivel vagy tavasszal, hogy legyen idő a temérdek hibával foglalkozni ezzel kikerülni a közfelháborodást és a több gigás patcheket.
Ettől függetlenül aki kedvelte a szériát nem hiszem el, hogy nem tetszik neki (ha nem is fogja ajnározni). Valóban a 2 volt a legjobb ill. a Brotherhood is tetszett Róma miatt és a változatosabbá tétele miatt.
10.
10.
Rapperman
Nem értem, aki amúgy sem szerette a szériát vagy a játékmentet minek kezd el fröcsögni itt. Aki a 2. részt is szarnak találta az ne játszon a szériával, holott a 2. rész volt az egyik legütősebb és itt kezdődött el változatosabbá válni az AC, a velencei hangulatról nem is beszélve.
Szerintem aki szereti a történelmet és ezt a szabad stílust nyugodtan vegye meg a Unityt. Én PS4-en játszom, komolyabb hibákkal nem találkoztam.
2.szorra tolom végig a hangulata miatt, eddig talán 2 beakadásom volt a falba, ill. a framerate zavart. A történet nem durrant akkorát, mint az előző részekben, viszont a grafika és a francia hangulat nagyon átjön.
Aki jönne Coopozni szívesen várjuk.
9.
9.
GAMEROD
Ahhoz képest elég szép a grafikája, majdnem fotorealisztikus. Ilyen újdonságok bevezetésénél előfordulnak bakik.
7.
7.
BloodyDeath
Pont jókor. Tegnap este szereztem meg a platinát. Ma meg le is töröltem a gépről. Egy ideig biztos nem akarok egyik AC-vel sem játszani. Persze egynek já volt. Platinára já volt. Csak túl sok volt az egész játék.
6.
6.
Hulk86
Na akkor jövő héten el is kezdek vele játszani, vagyis megadom neki a lehetőséget megint!
5.
5.
Kendzsi
Én feltettem az új Omega drivert és már attól legalább +20 fps-t kaptam, szóval várom a patch-et hogy felkússzon 60ig az az FPS ^^
4.
4.
Hunszi
#3: a penzugyi tervek sajnos nagyon sokszor faziskesesben vannak a jatek keszultsegi allapotahoz kepest es hat a penz nagy ur...
3.
3.
Kraudo
Ki adják félkészen a játékokat és rá 1 hónapra jön a mindent megoldó javítás.. Ennyire sokat számít ez a kis idő, hogy nem bírnak vele várni míg kijavitják a dolgokat? Megspórolnak vele egy csomó fejfájást meg önlejáratást. Főleg így, hogy mostanában áll körülöttük a bál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...