Az Activision lemond a True Crime-sorozatról

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 31.
  • Hír
Link másolása
A kiadó nem hosszabbította meg True Crime december végén lejárt védjegyét, azaz minden jel szerint az Activision egy idegi biztosan nem csinál folytatást a nyitott világú akciójátékhoz. Szerencsére ott van nekünk a Sleeping Dogs.

A True Crime-sorozat a kétezres évek elején élte virágkorát, két részt élt meg, legutoljára 2005-ben találkoztunk vele a True Crime: New York City személyében. Noha a Hongkongban játszódó harmadik rész fejlesztését lelőtte a kiadó, a United Front Games alkotása feltámadt a hamvaiból és a Square Enix vette szárnya alá - ebből lett a Sleeping Dogs.

Friss hír, hogy a True Crime védjegye 2014. december 19-én lejárt, és a jogtulajdonos nem hosszabbította meg azt. Az még nem tisztázott, hogy az Activision végleg felhagy-e a sorozattal, netán egy későbbi időpontban leporolja a címet. Bízzunk benne, hogy a márka nem tűnik el végleg a süllyesztőben.

Egy biztos: a szellemi örökös hamarosan egy online küzdelmekre kihegyezett folytatást kap Triad Wars alcímmel - bár egy teljes értékű Sleeping Dogsnak jobban örültünk volna.

3.
3.
shatterhand
gta jobban ossze volt rakva azt itt ki is merult. unalmas mar a sorozat.
red dead, sleeping dogs vagy akar a saints row is elvezetesebb
2.
2.
GAMEROD
Nekem nem jött be egyik True Crime sem. Az igaz hogy voltak bennük újítások a nem sokkal korábban megjelent GTA3-hoz képest (kungfu meg ilyesmi), de aki már hozzászokott a GTA-hoz az nehezen tudott megbarátkozni a True Crime-al a gyatra fizika, grafika és kidolgozottság miatt.
1.
1.
godach
Szerintem nem volt rossz a Sleeping Dogs de minden ki is veszett belőle ami eddig True Crime volt. Én egy igazi True Crime 3.-nak tlán jobban örülnék, mint egy Sleeping Dogs 2.-nek.
Ha mégis SD2 akkor a 80'-as évek amerikája, vice city beütéssel amikor virágzott és háborúzott a maffia és a yakuzák.

Ilyenkor egyébként mi van? Nem hosszabbítják meg, így akárki levédheti a nevet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...