Dying Light - Videónapló a parkour elemekről

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Dying Light egyik legfontosabb játékmechanikai építőkockájáról, a parkour-rendszer hátteréről eddig nem sokat tudhattunk meg. A legfrissebb fejlesztői napló azonban változtatni kíván ezen, így számos friss részletre fény derül.

A Dying Light legújabb, s nagy valószínűség szerint egyben legutolsó fejlesztői naplója a játékbeli parkour-rendszert igyekszik részletesebben megmutatni. Így a videóból többek között az is kiderül, hogy a Techland a hitelesebb megvalósítás érdekében annak a David Belle-nek a segítségét kérte, akinek magát a parkour jelenséget is köszönhetjük.


A Dying Light digitális, letölthető változata - a korábbi terveknek megfelelően - világszerte január 27-én élesedik PC-n, Xbox One-on és PS4-en, míg a dobozos verzió európai megjelenése csúszni fog, így egyelőre nem tudni, azok mikor kerülnek boltokba.

4.
4.
supair
Megvettem. (pre-ordered)
Ha szar lesz likvidálom gyulát.
3.
3.
Dante2014
Nem csak játékmenetből áll egy játék. Ott a történet, a karakterek, a hangulat, eddig mind tetszetősnek tűnik. A parkour csak egy eleme a játéknak, meg hát na, játék. nem a valóság. Jó lesz ez, még ha Dead Island szaga is van, meg zombik megsatöbbisatöbbi.
2.
2.
Kicsit se fos ahol vagy 8 metert zuhan karakter.
En azert lebasznam a kiscsavot csak 4 meterrol.
Aztan ujragondolhatna a gipszagyban a rendszeret a szerencsetlenje.
Ezt siman kihagyom ezzel az ugrabugraval egyutt.
Mario meg sonic 3d-ben zombikkal.
Csak a mariorol tudjuk, hogy vagy 30 eves es nem uj talalmanykent akarjak elpasszolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...