Call of Duty: Advanced Warfare - PC-n késik a DLC

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 27.
  • Csúszás
Link másolása
A Call of Duty: Advanced Warfare első nagyobb DLC-jének tegnap kellett volna megjelennie PlayStation-konzolokra és PC-re, azonban csak a Sony platformjaira futott be időben a kiegészítő.

Letelt az egy hónapos Xbox-exkluzivitás, tegnap PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re is megjelent a Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC-je, azonban a PC-s változatot az utolsó pillanatban, "nem várt problémára" hivatkozva eltolta a Sledgehammer. A srácok szerint március 3-án fut majd be a Steamre a kiegészítő.

A Havoc DLC az első az új Call of Duty négy nagyobb pályacsomagja közül, önmagában 15 dollárt kóstál, de része az 50 dolláros szezonbérletnek is. Négy pálya van benne, itt mutatkozik be az Exo Zombies játékmód John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan és John Bernthal főszereplésével, valamint két fegyver is érkezik vele.

4.
4.
DarkAssists
A zombi gyilokra kíváncsi vagyok
3.
3.
Juha
#2 az nem átverés, ha árulok vmit és xy megveszi huszadjára is, akármi is az.
Ha én is el tudnám adni a Cod előtt ülve keletkezett köldökszőröm jó pénzért, még termelnék párat.
2.
2.
randall13
Azért marhára kíváncsi lennék, hogy mégis mik azok a "nem várt problémák". A pályák és a fegyverek platformtól teljesen függetlenek. Legyártják a tartalmat, átkonvertálják, becsomagolják és kész is. Ezeknek az állandó késéseknek tuti gazdasági okai vannak. Valszeg a konzolok áruházai sokkal alkalmasabbak az emberek átverésére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...