Már teaselik a Total War: Warhammert

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 10.
  • Teaser
Link másolása
Formális bejelentést ugyan még mindig nem kaptunk a Total War: Warhammer kapcsán, de úgy fest a helyzet, hogy már ez sem várat sokat magára - a fejlesztők el is kezdtek teaselni.

A Total War: Warhammerről januárban hallottunk először, igaz, azt már 2012 óta lehet tudni, hogy a Sega és a The Creative Assembly megszerezték a Warhammer jogait.

És ha minden jól megy, az új játék formális bejelentésére sem kell már túl sokat várni, az alábbi videó végén ugyanis finoman elkezdtek célozgatni a következő nagy projektjükre. A videó egyébként a Total War-sorozat 15 évét mutatja be, a Shogun: Total Wartól kezdve a Total War: Attiláig minden epizód szerepet kapott benne. A Sega szerint több mint egymillió játékos játszik rendszeresen a Total War-sorozattal havi szinten, és átlagosan mindegyik részt 104 órán keresztül tolják. Az elmúlt 15 év 4,8 milliárd csatát termelt ki egyébként.

A Total War: Warhammer érkezése ugyan még messze van, de attól még nem maradunk folytatás nélkül az idei évben: az Attila után 2015-ben érkezik a Total War Battles: Kingdom és a Total War: Arena is.


Ezzel párhuzamosan megjelent a fejlesztők oldalán két álláshirdetés (ez és ez) is, amire szintén rápörgött a sajtó, a The Creative Assembly ugyanis a konzolos csapatába keres programozókat, méghozzá PC-s, PS4-es, Xbox One-os és multiplayeres tapasztalattal. Egyes tippek szerint új Alien-játékon dolgoznak...

3.
3.
Ehrmahgehrden
Most komolyan muszáj volt azt az elcsépelt "epic" muzsikát ? De tényleg ? Akkor már miért nem egyből Clint Mansell Lux Aeternáját vágták alá ?
2.
2.
Doctor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...