Mortal Kombat X - így lesz játszható három új hős

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy lelkes moddernek köszönhetően három további játszható karakterrel bővítheted a Mortal Kombat X amúgy sem szegényes felhozatalát. Némi ügyeskedés után Baraka, Rain és Sindel is választható lesz a tréning módban.

Ugyan a Mortal Kombat X karakterkínálatára nemigen lehet panaszunk, a jövőben így is jó pár olyan új szereplővel bővül majd a játék, mint Jason Voorhees, Tanya, Tremor és a Predator. De nagyon úgy tűnik, hogy a további DLC-k jóvoltából olyan további hősök is visszatérnek, mint Baraka, Rain és Sindel.


Honnan vesszük ezt? Onnan, hogy egy ügyes modder a PC-s verzión eszközölt módosítások után könnyedén játszhatóvá tette a három bunyóst a Mortal Kombat X kiképző módjában és nehezen tudjuk elképzelni, hogy a készítők csak véletlenül felejtették a karaktereket a játék kódjában.

Ha szeretnéd tudni, hogy csalhatod elő őket, irány a Reddit oldala.

6.
6.
ZooleK
#5: Az a szégyen, hogy 80 euroért veszel meg mindenestől egy olyan játékot, ami csak részben alkalmas a játékra. Nem csak azért, mert képesek elkérni ennyi pénzt egy félig-meddig sikerült pc adaptációért, hanem azért is, mert 2015 környékén már azért képesnek kéne lenni arra, hogy ezt megoldják tisztességesen. 20 évvel ezelőtt még oké, hogy nem álltak rendelkezésre a megfelelő erőforrások, illetve a szaktudás, de ma már szerintem nemigen kéne erre panaszkodni. Ha nem a reklámra költik a pénzt, hanem egy normális cégre aki az adaptációt elvégzi, és az megcsinálta volna rendesen, még a 100 eurós árat is benyeltem volna, de ezek tükrében pillanatnyilag 20at ha adnék érte. Nem hiszem, hogy annyira jelentéktelen lenne a pc-s tábor, hogy ennyire jelentéktelennek kéne tekinteni őket, csak mert nem veszik meg a fizikai példányt, mint a ps4/xboxone pártolók, hanem a digitális verzióért adnak ki ugyanannyit. Esetenként többet.
5.
5.
br1Koo
#3: ez a szégyen, hogy megveszel egy játékot és nem teljes.
4.
4.
PrimYaz00
De sok tudatlan... Ezek mind félkész karakterek, X-rayük sincsen és a mozdulataik (kivétel tanya), mind az mk9ből lettek átvéve.
3.
3.
dcba
Sztem ezek utan tuti fizetos karakterek lesznek, mert ha mar berakhatoak amugy is akkor nehogy mar ne hozzon nekik is hasznot. Amugy a 9ben is berakhato volt pl Tanya, vmi hasonlo modon.

Amugy en ugy tudom, h ezek a karakterek mas karakterek helyere rakhatoak be csak. En szemely szerint inkabb meg palyakat latnek szivesen, mert abbol viszont annyira szegenyes a felhozatal.
2.
2.
FekaFOB
Nem véletlen felejtették benne, a story modeban harcolni kell ellenük. Pont ezért hülyeség lenne később nem elérhetővé tenni őket.
1.
1.
flydomi
És a Predátor-al mi van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...