Cartoon Network - itt a játéklista

  • Írta: Daks
  • 2006. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Cartoon Network összefogott a GFi-vel, a Midway-jel, a Crave-vel és a D3-mal, így hamarosan vadi új, rajzfilmeken alapuló akciójátékok készülhetnek.
A Cartoon Network összefogott a GFi-vel, a Midway-jel, a Crave-vel és a D3-mal, így hamarosan vadi új, rajzfilmeken alapuló akciójátékok készülhetnek.

A Midway közreműködésének hála olyan remek sorozatok alapján lesz majd videójáték, mint a Foster Háza Képzeletbeli Barátoknak, a László Tábor, a Billy és Mandy Kalandjai a Kaszással, a Hi Hi Puffy AmiYumi vagy az Aqua Teen Hunger Force.

A GFi-é lett a Cartoon Network Racing, a Johhny Bravo, a Dexter Laboratóriuma, a Bátor a Gyáva Kutya, a Pindúr Pandúrok, a Boci és Pipi és a Nevem Menyus.

A handheld átíratokat a Crave és a D3 készíti. A Crave Entertrainment csinálja majd a Foster Háza Képzeletbeli Barátoknak és a László Tábornak a GBA-s verzióját, míg a D3 a Hi Hi Puffy AmiYumi: Genie and the Amp Nintendo DS átíratáért felelős.

Christina Miller, a Cartoon Network amerikai fejese elmondta, hogy az első játékadaptációk idén Karácsonyra várhatóak. Mi ezek után csak annyit mondhatunk, hogy imádjuk mindegyiket! :)
10.
10.
General Thomas
Dexter Laboratóriuma RULZ!!!! :)))

az kell a népnek meg Lewton-nak is! (meg nekem is) :P
9.
9.
Mast3rmind
Billy & Mandy Rulezzz + Evil Concarne
8.
8.
Daks
tudom hany eves chocho nem is igazan neked szolt, a wasaby-nak jart a kiralyi tobbes :D. Amugy nekem a kedvencem a Billy&Mandy es a Boci&Pipi. Ezek a legbetegebb alkotasok :D
7.
7.
Chocho
Ciki? Imádom őket. A Cartoont is (kedvencem a Pet Alien, mert olyan beteg, hogy már fáj). De ezek a játékok szarok lesznek, ebben biztos vagyok. 0 eredetiség, 0 öröm... Nekem a játékokkal van vajom. Ja, amúgy 20 vagyok...
6.
6.
FNorberto
Nem ciki, így utólag viszanézve milyen morbidak voltak!De még mindig viccesek. U.I:14-vagyok
5.
5.
Hitman47
überkirálycsászár!

már csak a Tom & Jerry hiányzik :-(
4.
4.
lewton6
a dexter az jóóóó :D

egyébként sztem nem a rajzfilmekre értették, hogy szar, hanem az azokból készülő játékokra. Meglátjuk, bár én se fűzök hozzájuk nagy reményeket...
3.
3.
Daks
mi bajotok van, csak mert teenagerek vagytok már ciki dolog lett a rajzfilm? en 21 vagyok es minden nap megnezem kedvenceimet a cartoon network-on...
1.
1.
Chocho
Pff...biztos halál szarok lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...