Battlefleet Gothic: Armada - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 9.
  • Videó
Link másolása
A Focus Home Interactive januárban leplezte le a Battlefleet Gothic: Armadát, amely a Warhammer 40K univerzumában játszódik és az űrcsatákra koncentrál. Most megérkezett az első mozgókép az RTS-ről.

A Warhammer 40.000 univerzuma egy Battlefleet Gothic névre keresztelt mellékággal is rendelkezik. A népszerű táblajáték adaptációja egy vérbeli valós idejű stratégia lesz, ahol az Imperial, a Chaos, az Eldar és orkok erői az űrben csapnak össze, kizárólag PC-n.


Az RTS-en a középszerű Etherium fejlesztője, a Tindalos Interactive dolgozik, ám a látvánnyal tutira nem lesz gond, elvégre az Unreal Engine 4 felel érte. Flottánk űrhajóit egyenként is testre szabhatjuk, módosíthatjuk a fegyverzetet és a védelmet, de a hajók legénysége is fejlődni fog idővel.

Fontos tudni, hogy a címben szereplő Gothic kifejezés nem a gótikus designra vonatkozik, hanem az űr azon részére, amiért a háború folyik.

Megjelenési dátum még nincs.

2.
2.
Eddie Krueger
Ha aktív pause-os, akkor jöhet, ha nem, akkor passz. Kiöregedtem abból, hogy a PC-mel versenyezzek, ki tud gyorsabban parancsokat kiadni, és egyszerre 100 felé figyelni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...