Crossout - Mad Max-stílusú MMO készül

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A War Thunderről elhíresült Gaijin Entertainment egy posztapokaliptikus világban játszódó, csapatalapú online autós akciójátékot készít. A Crossout olyan, mintha a Motorstorm és a Mad Max szerelemgyereke lenne.

Talán nem véletlen, hogy a Gaijin Entertainment pont a Mad Max: Fury Road premierjére időzítette a free-to-play Crossout bejelentését. A posztapokaliptikus világban játszódó autós MMO-t kétségtelenül George Miller filmjei ihlették, de a zúzás és a pörgős hangulat a Motorstorm rajongóit is elvarázsolhatja. A játékot a War Thunder alkotói és a Targem Games közösen rakják össze.

A Crossout jelenleg pre-alpha fázisban leledzik PC-n. A történet szerint az idegenek korábban megszállták Földünket, és mindenféle gonosz kísérletnek vetették alá az emberiséget. A genetikai vizsgálatok során elkorcsosult játékosok küzdenek egymás ellen az MMO-ban, akik  egyedi építésű és felszereltségű járművekkel csapnak össze, például láncfűrészeket és fúrógépeket szerelve a kasztnira.

A játékban teljesen szabad kezet kapunk a járműépítés során, a megszerzett kreditekből új kiegészítőket és alkatrészeket vásárolhatunk, vagy a meglévőket fejleszthetjük. Minden egyes változás kihat majd a játékmenetre, nem csupán esztétikai sallangokról van szó.


A bétateszt nyáron veszi kezdetét, de már feliratkozhatunk rá. Köszi, ArrowCross!

4.
4.
B-Bird
Nagyon ismerős volt a grafika, színek... a fejlesztő már dobott ki ilyet 10 éve: Hard Truck: Apocalypse
2.
2.
Necreon
Volt ilyen régen is, Auto Assault néven. Sajna jó sok éve bezárták, igaz akkor még nagyon máshogy nézett ki az MMO piac (2006-ban valamikor).
1.
1.
mestermagyar
ÁÁ tudom, van ilyen játék, és ott te customizálhatod a kocsidat. Több is van ilyen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...