Fallout 4 - amit még tudnod kell a Pip-Boy Editionről

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 28.
  • Hír
Link másolása
Habár a Fallout 4 gyűjtői kiadásához mellékelt Pip-Boy meg tud birkózni a legtöbb iOS-es és androidos okostelefonnal, az extrém nagy készülékeket nem tehetjük majd bele.

Ha azon kevesek közé tartozol, akiknek jutott a Fallout 4: Pip-Boy Editionből, a csalódás elkerülése végett egy dologról még nem árt tudnod: nem minden okostelefon fér el a kiegészítőben.

A Bethesda blogján megjelent bejegyzés szerint a legtöbb androidos és iOS-es telefon ugyan használható majd az eszközzel, az extrém nagy készülékek nem férnek bele. A korlátozásra azért volt szükség a készítők szerint, mert mindenképpen tartani szerették volna a kiegészítő játékban is látott méreteit.

Hogy pontosan mely készülékek nem támogatottak, azt nem árulta el a csapat, így erre csak tippelni tudunk. Az biztos, hogy az iPhone 4/4S, az iPhone 5/5S, az iPhone 6, a Samsung Galaxy S4 és a Samsung Galaxy S5 saját foglalatot kap, illetve kapunk egy testreszabható tokot is, ami lehetővé teszi, hogy más telefonokat is beletegyünk a Pip-Boyba. Ez alapján feltételezhetjük, hogy az iPhone 6 és a Galaxy S5 méretei jelentik a határt, egy iPhone 6 Plusszal vagy egy Galaxy Note-tal már le kell mondanunk a kiegészítőről.

35.
35.
KopyAti
Két éve van androidos telóm, és semmit nem kellett újra raknom! Sőt, nagyon meg vagyok vele elégedve! (M7)
26.
26.
Dester
#24: Itt veled volt a baj. Csúcs androidos telefonról váltottam WP-re, mert untam, hogy folyamatosan újra kellett már telepítgetnem, hogy használható maradjon. WP óta kisimultak a ráncaim, és elterjedt a családban is, mindenki elégedetten használja. Minden alkalmazás van már rá natív GTalk kliensen kívül, de az nem is hiányzik. (És ez inkább a Google hibája, mint a Microsofté.)
De elismerem, ma még mindig divat fikázni a Windows Phone-t. Volt is létjogosultsága. Azóta viszont eltelt egy-két év.
Egy biztos: soha többet android.
25.
25.
PaprikaJancsi
#23: Az Android meg tényleg nem jó semmire :)
24.
24.
XuChi
#22 Amúgy a cégtől kaptam 630 és 730 telefont. Kb 3nap utàn visszaadtam mert mind 2 egy rakàsszar volt.
23.
23.
XuChi
#22 jah, csak semmire nem jó, max telefonálni ;)
22.
22.
PaprikaJancsi
#21: Ja, csak egy 40 ezres WP jobban fut, mint a te 100 ezres androidod. :D
De biztos megérte ennyit költeni rá. :)
21.
21.
XuChi
#19

Nem a 20-50k-s telefonokat kell megvenni. Vegyél egy normálisat és semmi bajod nem lesz ;)

Xperia Z2, lassan 1éve használom és még nem lassult le :)
20.
20.
anarchoid
#19: majd probalj uj telefonra migralni a wp -s telodrol, kivancsi leszek akkor is ilyen elegedett leszel, vagy sikitofrasztol lesz lila a fejed... WP = nem nem soha(tobbe)
19.
19.
Drazhar
#12: amióta váltottam a fos android-ról WP-re, nincs az a pénz amiért visszamennék :) itt nem lassul be hónapok után a telefon, és nem lesz egy rakás használhatatlan szar - míg android esetében ez igazából mindig csak idő kérdése volt. nem "ha" hanem "mikor" következik be :)
bár tény, hogy pl a fenti mókákból is rendre kimaradunk.
14.
14.
strike19
#13: Ezt én is megerősíthetem.Az elmúlt 1 évbe nagyon bele húzott WP.
13.
13.
PaprikaJancsi
#12: Azért most már sokat javult a WP kínálata.
12.
12.
dzsiádzsó
#10: ios-t az andorid évente darabjaira esik, régóta van mind2öm, céges meg személyes iPhone. iPhone egyedül az alkalmazások idegesítenek, ha rosszul vannak megírva, az Android sokat tud, látványos stb. stb. 1 év alatt belassul, majd atomjaira hullik, ami elég idegesítő, az egész rendszert újra kell húzni. Volt WP-m is vagyis akkor még Nokia, sztm kurva jó volt, gyors stb. csak éppen darab alkalmazás nem volt rá, talán majd Win10-el javul a helyzet.
11.
11.
dzsiádzsó
#7: Iphone eladásaihoz közelít :D mi? A 20 ezres telefonok eladását ne keverjük a 200e ekével, nem kötekedni akarok, de egy képernyőre nem tudsz programot írni, arra hardver kell alá, senki nem venne 60 ezerért ilyen kiadást, de 40 ezerért már elviszik, a dolog amúgy sem annyira működőképes, párszor beletolod a telód, aztán csokolom, ezért 20-30 ezer forinttal megdrágítani felesleges lenne. Egyébként biztos lesz valami fedőlap, nem fog üresen éktelenkedni.
Az logikus lenne, hogy egy Xbox-on futó valami támogassa a WP-t, de ne feledd ez nem MS fejlesztésű játék és valószínű felmérték hány WP user lenne és nem éri meg arra is átírni a programot, ilyen egyszerű.
10.
10.
PaprikaJancsi
#4: Miért mit használnál ? Kegyetlen fos androidot vagy brutál drága ios-t ?
9.
9.
Perseus84
8.
8.
Perseus84
Ezzel eleg faz lenne mennibaz utcan :))))
7.
7.
Gykrizsi
#4: Látom fullra nem eset le miről beszélek. 1.: tényleg nem vagyok szakértő, de amikor a boltban 10-20 ezer ft-ért komplett telefonokat kapni, azt ne mond már nekem, hogy olyan drága lenne egy darab képernyő, amin csak ez a program fut (nem kell komoly rendszer).
2.: Mivel a kép szerint egy állványon van, gondolom sokan kitennék polcra, de a telefont nem hagynák benne. Olyankor viszont egy üres lyuk van a cuccon (gondolom).
3.: Ezt a vackot azért készítik, hogy menüként használd, és pl. egy xbox-hoz magától érthetődő, hogy használnék egy wp. Egyébként azt ne mond nekem, hogy nagy munka lenne átírni rá? Sok helyen egyébként is már az iphone eladásaihoz közelít, vagyis igenis fontos piaci tényező, sokan használják (és egyre többen, mert olcsó és megbízható).
4.
4.
dzsiádzsó
#1: Pár ezer forint :D? Egy normális érintő kijelző, ami egy ilyenbe menne nincs pár ezerért, és mi hajtja megy? Ja akkor már kell processzor, meg valami kis videokártya is bele, meg ugye kéne rá valami OS, ami viszi rendszert azt is meg kéne tervezni hozzá, egy akksi se ártana, akkor töltő kábel, meg valami pc szofter is, ha frissíteni kell vagy befosik a rendszer bla bla remélem érzed azt akarom sugallni inkább az a baromság, amit Te írtál..
Windows Phone semmivel nem működik, még az Instagram is beta verziós, aki olyat vett vessen magára. Nem értem miért ne lehetne kirakni? Bármit is értesz ez alatt, nem kell odahegeszteni a telefont, ez egy tok!
Aki nagy Fallout fan biztos kipróbálja párszor, én személy szerint nem merítem ezzel a telom és túl pici lenne még iPhone 6 is a kijelző, inkább képernyőn nézem nagyba az inventory-t.
2.
2.
Hab
Sajnos csak azt lehet tudni biztosan ha valakinek tuti nem jut. Nekem annyit mondtak az 576-tól hogy nem vagyok a listán akik tuti nem kapnak, de garancia nincs. Röhej hogy nem lehet elég példányt gyártani. New Vegas-ból se kaptam gyűjtőit, nagyon remélem hogy ebből igen...
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon klassz, de ez így egy baromság. Miért nem lehet belerakni egy szimpla kijelzőt pár ezer forintért. 1. kevés telefonnal működik. (windows phone egyáltalán nem működik vele) 2. kirakni sem tudod, mert nem hagyod benne a telefonodat (persze biztos lesz, aki külön vesz telefont ezért).

Szerintem ez így egy nagy baklövés, de hát végülis így is elfogyott mindegyik, vagyis mindegy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...