MGSV - videón a spéci PS4 és a speciális kiadvány

  • Írta: Shifty
  • 2015. július 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Konami ha nehezen is, de átvészelte a Kojimával kapcsolatos balhéját, így most már teljes erőbedobással a szeptemberre datált Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenésére tudnak koncentrálni.

A Metal Gear Solid V idén két komolyabb változatban is megvásárolható lesz. Egyrészt beszerezhetünk egy limitált példányszámban gyártott, egyedi festésű PlayStation 4 konzollal és kontrollerrel egybecsomagolt változatot, továbbá egy gyűjtőknek szánt spéci kiadványt is. Most ezekről érkezett egy-egy bemutató videó.

A The Phantom Pain PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra szeptember 1-jén, a PC-re pedig szeptember 15-én jelenik meg.

 

6.
6.
kopic
Sosem szerettem ezt a sorozatot, ezutan sem lesz maskepp.
5.
5.
strike19
Szépnek szép.De ,olyan gyerekes hatást kelt.Szép ez a ha nem lenne a kutyás embléma(bocs nem ismerem az MGS-t)Meg a felírat se kéne rá.
Nekem manapság a vissza fogott PS4-ek jönnek be.
4.
4.
Inferno
gyerekek azért nagyon remélem h ez jön szintúgy PC-re is mert akkor totálvétel ;)
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Jaja, de biztosra megyek, és csak akkor, ha már fagypont alatt van. :)
2.
2.
Yanez
Király, akárcsak a játék! Bár mégsem, mert a játék ezerszer királyabb! :D Bárcsak lehetne kicserélni erre az edisönre! Végre, 9 év után egy újabb ütős MGS teszi tiszteletét a videójátékok világában!

PaprikaJancsi: Próbálkozz, amikor hideg és szeles az idő, vízes fejjel odakinn rohangálni. Garantálom, az lázba hoz! )))
1.
1.
PaprikaJancsi
A konzol jól néz ki. Viszont ez az egész MGS sorozat engem soha nem hozott lázba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...