Disney Infinity 3.0 - megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Disney Interactive bejelentette, hogy augusztus végén jelenik meg a Disney Infinity 3.0 Starter Packja, melyben a Star Wars: Twilight of the Republic szettet találjuk meg, Anakin Skywalker és Ahsoka Tano figurájával.

A Disney Infinity 3.0 augusztus 28-án jelenik meg Európában, jelentette be a kiadó. A 64,99 dolláros Starter Packban megtaláljuk a Star Wars: Twilight of the Republic szettet, illetve Anakin Skywalker és Ahsoka Tano figuráját.

 

A premierkor azonban számos kiegészítőt is megvásárolhatunk:

  • Ha úgy döntünk, hogy digitálisan vásároljuk meg a Disney Infinity 3.0-t, akkor külön is megvásárolhatjuk a Twilight of the Republic szettet, valamint más figurákhoz (Yoda és Obi-Wan Kenobi) és a Power Disc Packhoz is hozzájuthatunk így.
  • Star Wars Rebels-figurák (Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren és Zeb Orrelios)
  • Star Wars Saga Starter Pack
  • Disney Pixar's Inside Out Play Set (Joy és Anger figurák mellékelve) és további standalone figurák (Sadness, Disgust és Fear)
  • Egyéb Disney-figurák (Mickey, Minnie, Mulan, Olaf, Sam Flynn és Quorra)
  • Tomorrowland Power Disc Pack


Aki az összes Star Wars-készletet be akarja biztosítani magának, az a Star Wars Saga Starter Pack mellett dönthet. A PS3-ra és PS4-re elérhető 114,99 dolláros csomagban megtaláljuk a Twilight of the Republic szett mellett a Rise Aganist of Empire-t is, öt figurával - beleértve Boba Fettet is.

A Disney Infintiy 3.0 egyes készletei 34,99 dollárba, a figurák 13,99 dollárba, míg a Power Disc csomagok 9,99 dollárba kerülnek.

Ha előrendeljük a Starter Packot, akkor megkapjuk a Toy Box Takeovert, a kétrészes Toy Story Expansion Games egyikét, amely alapból 19,99 dollárt kóstál. A másik Toy Box Speedway névre hallgat és ősszel érkezik.


A Disney Infinity 3.0 PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra jelenik meg.

4.
4.
brummi
Rise Aganist *the Empire
3.
3.
Cipo3
húúú ebayen a 36e-es collectors editiont megkaptam 23e-ért.
1.
1.
Cipo3
Idén karácsonyra szánom a gyerekeknek a 2.0-át de collectors editionba. Kicsit húzós a 36 rugó, de az a szörny porond ott van rendesen.

Vajon ebből lesz gyűjtői kiadás? És ha igen mi lesz a porondon. Ha egy Rancor akkor az nagyon mutatós lenne. Esetleg egy AT-AT :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...