E3 2006: Next-gen Colin McRae Rally készül!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters még az E3 előtt bejelentette rally-sorozatának, a Colin McRae Rally-nak folytatását - az új rész 2007-ben debütál PC-re és a next-gen konzolokra.


A Codemasters még az E3 előtt bejelentette rally-sorozatának, a Colin McRae Rally-nak folytatását - az új rész 2007-ben debütál PC-re és a next-gen konzolokra.

Két év szünet után Colin McRae újabb szimulátorhoz adja nevét. A következő generációs epizód követi majd az előző részek játékmenetét, s továbbra is nemzetközi, híres-neves versenyeseményeket dolgoz majd fel. Több játékmódban több járgánnyal fogunk autókázni: utóbbiak természetesen valós verdák tökéletes virtuális másai. Gavin Raeburn, a Kódmesterek vezető producerje szerint, bár a játék még korai fejlesztési stádiumban leledzik, azonban érzik, hogy a sorozathoz méltó folytatást készítenek műhelyükben.

Ugrás a galériához

A szimulátor minden bizonnyal még jövőre megjelenik PC-re, X360-ra és PS3-ra. A bejelentéssel együtt kettő darab kép is érkezett, csekkoljátok őket!

1.
1.
kharami
könyörgöm! nem attol next gen vmi hogy next gen konzolra is jön!

Az a konzol neve!az igazi next gen játékok , lásd UT 2007 és gears of war!ezek amik most jönnek, nem azok!Lehet dolgozik a shader modell 3.0 meg hdr meg stb de attol még nem azok!

Majd ha ezeket ki tudják aknázni maximálisan (pl: UT 2007 és társai) + a fizika is brutálabb lesz, nos, akkor beszélhetünk már next gen rö!Addig nem!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...