Videojátékos vidámparkot épít a Universal?

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 27.
  • Pletyka
Link másolása
A hírek szerint videojátékos vidámpark építésébe kezdett a Universal Studios, úgy tudni, a Nintendo címei és a World of Warcraft biztosan jelen lesznek az orlandói létesítményben.

Egy harmadik, méghozzá videojátékos vidámparkot is építene a Universal Studios Orlandóban, a This Is Infamous értesülései szerint a Nintendo és a Blizzard biztosan képviselteti majd magát az új létesítményben. Ha hinni lehet a lapnak, akkor a Mario Kart, a Pokémon és a The Legend of Zelda is kaphat egy-egy játékot, illetve a World of Warcraft is főszerephez juthat.

Mindez egybevág a korábbi hírekkel is, a Nintendo és a Universal ugyanis már májusban bejelentették, hogy vidámparkos szövetséget kötnek - igaz, eddig arról lehetett hallani, hogy csak néhány Nintendo-játék készül, amely arra hivatott, hogy fellendítse a gyerekeknek szánt részlegeket a Universal parkjaiban. A mostani jelentések szerint azonban a Universalnál annyi nintendós terv jött össze, hogy végül önálló park mellett döntöttek.

A Warcraft szerepeltetése is logikus tulajdonképpen, elvégre a Universal áll a cím 2016. június 10-én mozikba kerülő filmadaptációja mögött.

1.
1.
Ez kva nagy ötlet. emmnni fog nekik minta picsa, én is meg fogom nézni:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...