Rob Pardo a TIME 100-ban!

  • Írta: InGen
  • 2006. május 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A TIME magazin 100-as listájára választotta a Blizzard vezető tervezőjét, Rob Pardo nagymestert! Eme hatalmas megtiszteltetés nem sok játékfejlesztőt érhetett eddig.
Istenünk, mesterünk és prófétánk, Rob Pardo bekerült a TIME magazin 100-as listájába, a következő kritérium alapján: "men and women whose power, talent, or moral example is transforming the world." Vagyis azoknak az embereknek a listája, akiknek az erejük, tehetségük és morális példamutatások megváltoztatja a világot!

Aki esetleg nem tudná, Rob Pardo már hosszú évek óta a Blizzard játékok fő tervezője lead designerként. Mivel a Blizzard hitvallása mindig is a "játékélmény mindenekfelett" volt, így gyakorlatilag Rob tölti be a játékkészítés legfontosabb pozícióját a cégnél, s a Starcraft óta neki köszönhetjük a több milliós rajongótáborral rendelkező frenetikus játékokat.

Rob Pardo -t a több mint 6 millió játékosnak otthont adó World of Warcraft miatt válaszották be a listába. Pardo és a Blizzard design team nem sok újdonságot talált fel a World of Warcraft -al. Annyit tettek, hogy tökélyre fejlesztették a műfajt, és ami korábban senkinek sem sikerült, ők elérték azt, hogy egy ilyen játék is bárki által élvezhetővé vált. Ezzel tehát újra ékesen bizonyították a cég ars poeticájának fontosságát és eredményességét.

Rob Pardo természetesen nem csak a WoW -ért felelős: a zseniális Chris Metzen, Mike Morhaime és az azóta visszavonult istenség, Allen Adham oldalán ők alakították és dolgozták ki a legvégsőkig a Warcraft és a Starcraft világát, és az összes hozzájuk kapcsolódó játékot!


7.
7.
Dragon92
Miért szeretik az emberek a wowot ennyire?

6.
6.
Dragon92
Mikor jön ki a diabló 3?

5.
5.
fojesz
Reméljük a Diablo 3-t. :)
4.
4.
Myko Alto
És még mik várnank ránk gyerekek?!? :) Egy nextgen a kezükbe kerül, akkor mit hoznak ki belőle?!?!? :D
3.
3.
lewton6
Bizony bizony, teljesen megérdemelten került be!
2.
2.
NoKidding
Nem kétséges, valamit tud ez a pali az egész blizzardos csapattal együtt, sok sok kellemes órákat, napokat,hónapokat.....köszönhetünk nekik
1.
1.
InGen
Isten a csóka az összes többi Blizzard kreatív fejlesztővel együtt! Nem győzöm hangsúlyozni azt az eszméletlen dolgot, amit ezek játékfejlesztés címszó alatt az utóbbi 10 évben véghez vittek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...