Forest of the Sleep - új játék a Proteus fejlesztőitől

Link másolása
Új játékot jelentett be a Proteus megálmodója, Ed Key. Az új cím ezúttal is egyedi játékmenetet ígér, a látványvilág kidolgozásában pedig egy orosz illusztrátor, Nicolai Troshinsky segédkezett.

Azt bizony nem lehet elvitatni a Forest of the Sleeptől, hogy az egyik legegyedibb látványvilággal rendelkező alkotás lesz a piacon. A Proteus megálmodójának, Ed Keynek új játéka egy kalandjáték. A címben három gyermeket kell átirányítanunk az erdőn, ahol rengeteg érdekes szereplővel fogunk találkozni. A játékban nem lesznek párbeszédek, így a látottak alapján kell majd megértenünk az eseményeket. Helyet kapott benne azonban egy egyszerűbb erőforrás-menedzsment - a térképen bóklászva figyelni kell majd a nálunk lévő élelem mennyiségére. A fejlesztő szerint azonban nem lesz "game over", hanem a történet részévé válik, ha valamit elrontunk.

A Forest of the Sleep egyedi látványvilágát egy orosz illusztrátor, Nicolai Troshinsky segített kidolgozni. Munkáját az orosz népmesék és mesekönyvek rajzai inspirálták.


A játék megjelenése valamikor 2016-ban várható PC-re és tabletekre.

3.
3.
suresz
a proteus nem mondható játéknak
1.
1.
zsocc-nrg
Ez nagyon hangulatosnak néz ki. Remélem a játékmenet is hasonlóan érdekes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...