E3 2006: METAL GEAR SOLID 4 NAGYTRAILER! ! !

  • Írta: InGen
  • 2006. május 10.
  • Letöltés
Úristen! Kojima ezzel a 15 perc hosszú előzetessel bizony alaposan megbüntetett mindent és mindenkit három évre előre! Eszméletlen! Felfoghatatlan! Mennyei!

Úristen! Kojima ezzel a 15 perc hosszú előzetessel bizony alaposan megbüntetett mindent és mindenkit három évre előre! Eszméletlen! Felfoghatatlan! Mennyei!

Színtiszta büntetés! Húzzátok ezerrel lokálból! HD verzió reméljük hamarosan érkezik!

6.
lewton6
ámulok és bámulok! "Hűdejó" Kojima megint alkot! Csodálatos kis videó. Ennek örömére beszereztem az 1. két részét a sorozatnak. :D
5.
InGen
Ahogy NitroX koma mondja: a HD trailereknél érdemes beszerezni egy jófajta H.264 codecet, Media Player Classicot és egy aránylag erős processzort :)Ez a trailer ahogy írták is előttem, s jó magam is írtam, nem HD.Viszont büntet de atomikus szinten. És még mennyi van a megjelenésig? Hogy fog ez akkor kinézni? Nagyon keményen :)
4.
Ca$h
Jaja... ne hagyjátok a HD trailereket, mert rúlz mind. Ti meg akik nem tudjátok megnézni, rakjátok félre az üvegpénzt és vegyetek egy gépet, ami nem szar!!!
3.
NitroX
Na most ugye a HD videó nem azért szaggat nálatok mert szar, hanem mert a gépetek szar, mármint nem bírja memóriával, procival a megjelenítést, itt az ideje fejleszteni. Vagy ha a gép okés akkor a lejátszó vagy a codec miatt szaggathat még. De általában a teljesítmény a kevés. Nekem egy integrált videókártyás szutyok gépem van, de nálam futnak szépen.A videó egyébként nagyon fasza volt, ingame jelenet nélkül szigorúan.
2.
norbi85
Nekem nem szagatott a HD videó érdekes!
1.
InGen
Ez nem HD mint látható 480x270-es...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...