PlayStation 4-re is jön a World of Tanks

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A PC-s és xboxos megjelenés után PlayStation 4-re is megjelenik a World of Tanks. A Wargaming.net free-to-play tankjátéka 30 fős összecsapásokat és több mint 350 tankot ígér.

Bár tegnap idő előtt kiszivárgott, hogy PlayStation 4-re is meg fog jelenni a World of Tanks, az első hivatalos részletekre csak most derült fény. Ezeket maga TJ Wagner, a Wargaming.net projektjeiért felelős úriember osztotta meg a PlayStation Blogon.


Ebből kiderül, hogy a PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on már játszható free-to-play játék PS4-es változata 30 fős összecsapásokat ígér, ahol több mint 350 tank és 7 nemzet közül válogathatnak majd a csatába indulók. Kapunk öt különböző karakterosztályt, így mindenki a saját stílusának megfelelő vasszörnnyel vághat neki a csatatereknek. Az irányítás igazodni fog a DualShock 4 képességeihez, lesz SharePlay, Remote Play és streamelési lehetőség is.

Emellett új térképek, tankok és külsők is érkeznek, továbbá a PlayStation Plus-előfizetők exkluzív ajánlatokat és tartalmakat fognak kapni. Hamarosan elrajtol majd a bétateszt, amire itt tudtok jelentkezni.

11.
11.
Falcon
#2: ne is mond ennyi huladékot selejt játékot még nem láttam miota a ps plusz játékokat kapom
9.
9.
Guba32
#8: Már így is nagyon sok jó játékot kaptál,miért zavar,ha valakinek ez tetszik.Miért lenne szar?Több mint 150 millió játékos,ennyi légy nem tévedhet...Mert amit sokan használnak az ugye jó.....;-)
8.
8.
JÓ játékokat akarunk,nem régi pécés szarokat!!
akinek az kell az játszon pécén....rohadnának meg ezzel sok szemét indie + pc-s szarral...

(Mem mintha kötelező lenne játszani vele de már gecire unom hogy minden szemét PS-en landol.........:FUCK:
7.
7.
Guba32
#6: Gondolom ezért nem a WoT-ot teszed felelőssé?És azt is elhiheted,hogy sokan vannak,akik nem akarnak bajlódni pc-vel,de WoT-ozni ettől még szeretnének.
6.
6.
PS4jacksony
Lassan semmi "egyedisége" nem marad a konzoloknak tele vannak már mobilos meg pc-és átiratokkal...

Az exklúzívokra meg éveket kell várni.És még vagy sikerül,vagy nem..Lásd Order 1886
5.
5.
Guba32
#2: Mi a bajod vele?Én biztos örülnék neki,nálam a legtutibb multis játék...;-)
4.
4.
Blazkowicz
Én titkon mindig is bíztam abban, hogy jönni fog PS4re is. Most eljött az idő! Nagyon vártam már. PC-n túl vagyok nagyon sok csatán, és most majd konzolon is lehet nyomulni. :) Nálam a WarThunder nem jött be, szerintem nagy katyvasz az egész, a menüt nem lehet érteni, a fejlesztések össze vissza vannak.... A WOT sokkal letisztultabb szerintem. Persze nem kötekedni akarok, ha valaki a WT-t szereti, akkor játssza azt, mindenkinek más az ízlése. Nálam speciel a WOT a nyerő.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Nem értem mi bajod ezzel, ennél sokkal nagyobb szarok is megjelentettek.
2.
2.
PS4jacksony
Soha nem látott még ennyi szemetet konzol mint ami most van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...