E3 2006: A Microsoft a Wii-t ajánlja

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Micsoda?! Igen, jól olvastátok. A Microsoft elnöke a Sony drága konzolja helyett a saját következő generációs gépét és a Wii-t ajánlotta a vásárlóknak.

Micsoda?! Igen, jól olvastátok. A Microsoft elnöke úgy fejezte ki a Sony következő generációs konzoljának magas árát, hogy helyette ajánlotta vételre a sajátját és a Nintendóét.

"Mondd meg nekem légyszíves, hogy miért vennél hatszáz dollárért PS3-t, mikor ennyi pénzért két gépet is vásárolhatnál: egy X360-t és egy Wii-t?" - válaszolta Peter Moore az egyik interjú kérdésére. Úgy tűnik, a Microsoft a Nintendót "felhasználva" tervezi letörni a Sony uralmát a konzolpiacon. Bár a Nintendo állítása szerint nem kívánja felvenni a versenyt a másik két céggel a next-gen háborúban, azonban e hírek alapján előfordulhat, hogy a csata mégis három főre szól majd. Várjuk a fejleményeket!
1.
1.
Halfer
picit elgondolkodtam rajta, hogy a pc mellé kéne erre a nagy "nextgen" időszakra egy konzolra is beruházni. fogalmam sincs hogy melyiket, de lehet hogy nem is lesz belőle semmi a pénzhiány miatt. jelenleg legötletesebbnek a wii-t tartom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...