Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.

Nem véletlenül pörögtek fel az események a Warcraft-film körül (a délelőtti képeket láttátok már?), ahogy az várható volt, a készítők a hétvégi BlizzConra időzítették a mozi első olyan trailerét, amit nyilvánosan, bárki számára megtekinthetővé tesznek. Ezt azért is hangsúlyozzuk, mert zárt ajtók mögött már mutogatták a filmet, az az előzetes ki is szivárgott - kíváncsiak vagyunk, mennyi újdonsággal szolgál a publikus változat.

Az előzetes egészen pontosan november 6-án érkezik, és a hír mellé egy új posztert is kaptunk. (A dátum minket nem érint, nálunk május 26-án kerül mozikba a film!)

Update! Egy teaserünk már van:

19.
19.
Hát Warcraft-ból az első az mindent vitt, egy korszakot határozott meg. Pont annyira lett élettelen, lelketlen és élvezhetetlen számomra a második, mint amennyire az első tarolt ... A harmadik az viszont megint fantasztikus lett és még egyszer visszaadta azt az élményt amit az első kapcsán éreztem. WoW-hoz soha nem volt közöm, könyveket nem olvastam, de a filmet kíváncsian várom !
18.
18.
Formula1fanatic
#17: "témájú téma" az így epic :)
17.
17.
Yanez
Újabban nagyon kezd érdekelni az ilyen témájú téma, s bár a játék ismerete nálam egyenlô a maják nyelvének szlengeivel, attól még várom!
16.
16.
Stack
Az csak szerintem gáz, hogy a bemutatónak is bemutatója van?
A film attól remélhetőleg jó lesz és nem csak egy újabb popcornmozi :-)
15.
15.
markoci555
#11: B**meg :D Éreztem én!
14.
14.
Borington
Nagyon jó meg minden, de 4 másodpercnél valahogy nagyon nem stimmel a zöldháttér... Lehet hogy még dolgoznak rajta?
13.
13.
drat576
Tipikusan az a film ami mindegy hogy hogy sikerül, úgy is mindenki megnézi. Persze ettől még lehet hogy jó lesz.
11.
11.
Cipo3
#10: Talán azért ugrott be Ragnar mert ugyanaz a színész. Olyan mintha rólad te jutnál eszembe. ;)

A teaser király, kicsit több is mint teaser. mini trailer.
10.
10.
markoci555
Ha kék lenne a jobb oldali férfi szeme, tisztára Ragnar ugrana be róla a Vikingekből :D
9.
9.
TheNick
#8: Hogy rohadtul várom az túlzás, de engem is érdekel. Annyit még hozzátennék, hogy nemhogy nem játszottam én sem, de soha nem is próbálnám ki, de maga a világ, amiket hallok vagy látok belőle, az bejövős.
8.
8.
giga321
1 percet nem játszottam a Warcraft egyik részével sem és a WoW-ot sem próbáltam ki sose,de a Hearthstone az nagyon tetszik és ezt a filmet is rohadtul várom MERT......egy jó fantasy mindig jöhet.
7.
7.
Ra1D3n
#6: Én bízok a filmben, mert bár Duncan Jones eddig kevés filmet(összesen 2 filmet, meg egy rövidet) hozott tető alá, de azok nagyon jók, főleg a Hold. Ha nem láttad utóbbit, akkor pótold.
6.
6.
TeddySnow
#1: Nekem pont ellenkező előérzetem van, tartok tőle, hogy hatalmas szar lesz ez a film. Ennek persze nem örülnék, mert kedves emlékeim fűződnek az 1-2. részhez, annak idején rengeteget játszottam velük.
5.
5.
PaprikaJancsi
A cím Warcraft a kezdetek, viszont a hivatalos plakáton sima Warcraft felirat látható, ja meg felette egy basic szöveg. Akkor most mi a címe ?
4.
4.
godach
Érdekes, hogy sokszor próbáltam anno a 3-at. Sosem fogott meg. A WoW-tól pedig egyenesen kirázott a hideg, de az összes könyvet olvastam, és mind nagyon tetszett. A Klánok Ura, mai napig nagy kedvencem. Ott csücsül a Diablo könyvek mellett ;)
Kíváncsi leszek a filmre.
3.
3.
hedzsooo
#2: De mi hivatalosan is akarjuk, na
2.
2.
Neo1989
Nem hivatalosan már rég fent van.

https://www.youtube.com/watch?v=BsphR6MHpEY

1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom! Se a sima Warcraft, sem a WoW nem izgatott soha igazán, de ez a film annyira város. Majdnem annyira várom, mint a SW-t. Annyi potenciált érzek benne. Ha jó lesz, remélem több filmre terveznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...