Star Wars: Battlefront - 11 perc a Falconnal

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 13.
  • Videó
Link másolása
A Star Wars: Battlefrontban nem csak a Star Wars-filmek hőseivel játszhatunk majd, de a legnépszerűbb űrhajókat is irányíthatjuk. Most a Millennium Falconnal nézhetünk végig egy meccset.

Vészesen közeledik a Star Wars: Battlefront megjelenése, a játék november 17-én kerül a boltok polcaira, méghozzá PC, PS4 és Xbox One platformokon. Az Xbox-tulajok az EA Access jóvoltából már ki is próbálhatják a teljes verziót (na meg letölthetik az 1.01-es peccset), a többieknek pedig maradnak a gameplay kedvcsinálók, mint amilyen ez is:

22.
22.
Hiláriusz
Ha szeretnétek értesülni az esetleges akciókról, ingyenes játékokról, látogassatok el ebbe a csoportba: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Érdemes, sokszor jó akciók vannak :)
20.
20.
Drazhar
#9: Azzal se csinálsz sokkal jobb vételt, annyira unalmas az egész koncepció meg üres, hogy ott is fél év múlva kiüresednek a szerverek.
19.
19.
Gykrizsi
#17: Már bocs, de egy CS semmivel nem egyszerűbb mint az a játék. Én sem kedvelem, de egyáltalán nem egyszerű, rendes ellenfelek ellen komoly taktikát követel meg.
18.
18.
Gykrizsi
#15: Kipróbáltam ea Accessban, és mindenképpen a F4 ajánlom. Kevés pálya, fegyver, ízetlen az egész. SW textúrával még nem lesz SW. Persze lehet, hogy neked elég ez is, de nekem óriási csalódás volt. Semmi tartalom nincs benne. Pályák is egy kaptafára épülnek fel. Én első benyomásra senkinek sem tudom ajánlani.
17.
17.
ibus
Már nem azért de mi jó azon az otvar CS-n? Plusz meg sem lep hogy nektek ez is unalmas mert ugye a CS a szuper játék -_- igaz az a legegyszerűbb. A buták komolyabb játékban elvesznek :D és értelmetlen nekik mert fel se tudják fogni mit kell csinálni csak a CS-be körbe körbe szaladgálni :D
16.
16.
Yato
hűűű, beásítottam komolyan :)
15.
15.
#13: Jah, kellett egy random közismert, könnyűvérűnek tartott nőnemű személy, ő jutott az eszembe, igazad van, én kérek elnézést ! :D

Amúgy pontosan ezek a dilemmáim, hogy most kellene BF-ezni, mert most lesznek csillióan, törölt stat-al, kb. hasonló pálya ismerettel és tapasztalattal ( nyilván aki eddig is multizott, az már eleve előnnyel indul ), és talán kisebb lesz az aimbotos kocsogok aranya is. Az F4 viszont idővel érni fog, mint egy jó milf vagy egy édes gyümölcs... Barack, szilva... esetleg dinnye... :DDD
14.
14.
Garfartix
Úgy látszik ez is olyan lesz mint a 2. részben, hogy bünlassú az egész. Van turbó, de azzal mész olyan sebességgel, ami nálam egy "lassitás" gombbal lenne elérhető, és nem lehetne folyamatosan, csak ritkán használni. A filmekben a dogfightok pont azért voltak rohadt jók, mert pörgősek voltak, de a Bf 2-ben és itt is mindenki kényelmes tempóban meg, rákönyököl majd a lövésgombra, aztán pár másodpercenként lő majd egy követőrakétát, amit vagy nem lehet majd elkerülni, vagy egy egyszerü "spin" gombbal oldanak majd meg, I guarantee it!
13.
13.
Juha
#12 akkor majd használtan megveszed, ha már Aleska-t emlegetted :-) (sorry, no offense)

Egyébként inkább a F4-et választom én is, mivel az hosszútávú befektetésnek ígérkezik (modderek által, az előző részekből kiindulva), míg ezt jó ha 1 év múlva még játszhatod, ha nem veszel mindenféle DLC-t, pl. ME3 alapban sincs senki már multiban. (Ok, más stílus)

Viszont az ellenkezője is igaz: később a Fallout4 csak jobb lesz és feltehetően olcsóbb, a SWBF meg egy idő után leállhat, otthagyhatják a játékosok, és félórákat várhatsz egy normális meccsre.

Szóval remélem kellően megnehezítettem neked a döntést egy alapvető megmagyarázással, de hát péntek13 van, igyunk még meg vmit! :-)
12.
12.
#8: Egyszer nekiment egy TIE-nak és lement az "életereje" 99-re :D

#9: Én is két játék közt vacillálok: a Fallou4 és EZ, bár tudom hogy az F4 sokkal többet ad ( kövezzetek meg, nekem mindkettő nagyon szimpatikus :) de nagyon erre fáj a fogam, ha már aleskát nem kapom meg karácsonyra ... :D Kocsog mikulás még csak nem is válaszolt ... :DDD
11.
11.
overdosed90
Európában November 19.-én jön. Amerikában lesz 17.én!
10.
10.
overdosed90
#2: Botok ellen játszott szerintem. :)
9.
9.
Quent1n
Két játék közt vaciláltam karácsonyra, ez vagy a Rainbow Six, hát ezennel meg is rendeltem azt. Ott 12k ért vannak előrendelői extrák nem egy hülye szilikon karkötő 14k ért. És hát a lényeg, hogy maga a termék is jobb, legalábbis szerintem. Vannak hibái de legalább próbáltak valami olyat csinálni ami eddig ebbe a formába még nem volt. És az is szimpatikus, hogy lesznek ingyen DLC-k. Ez a játék is tetszik, mert rohadt hangulatos de sajnos hamar unalomba fullad a rohangászás. 6-7k ért megvenném nade 14 + season pass az enyhén durva. Majd ha lesz valami akcioba.

Tetszik ahogy a Falcon repked, de ez továbbra sem vadászgép hanem teherhajó. Oké, nem szimulátor de akkor is. Kicsit azt érzem ezzel a játékkal kapcsolatba, hogy szép szép de belül lelketlen. Mindazonáltal remélem jól fog fogyni, mert szerintem ezzel akarják visszahozni az SW univerzumot a köztudatba.
8.
8.
Cipo3
#3: úgy értem, hogy tilos lőni a falcont, hogy 11 perc alatt senki nem lőtt rá. Ok néha tekertem, de szerintem senki.
7.
7.
headhunter86
Én is azt mondom, hogy dög unalom.
Szerintem maga a játék is. Sokkal jobb multis játékok vannak ennél. Szerintem fél év múlva már alig lesz aktív játékos. Következő akció környékén talán feléled megint, de aztán megy a süllyesztőbe.
Már a BETA is unalmas volt, ezek a játékmódok meg még inkább azt sugallják, hogy nincs itt semmi extra az SW univerzumon kívül.
Imádom az SW-t, de nem tud meggyőzni.
Egy ilyen játék, ha nem ad adrenalint, akkor számomra nem ér semmit. Ettől a videótól pedig inkább csak álmos leszek. Bezzeg CS:GO-ban, na ott mikor meghaltak csapattársaid és egyedül hozod le a kört, és mindenki téged figyel közben. Az az érzés...
Ezt itt elképzelni se tudom, rohangál mindenki mindenfele, meg lövöldözik össze vissza, tiszta ovi :D
6.
6.
McDuff
Én ezt úgy képzeltem el, mint az előző részekben a LAAT/i-t, hogy minden helyre kell egy ember,tehát több személyes. a sólyomban is 1 pilóta,2 lövész.
így nem különb a többi hajótól,ugyanaz mint egy X-szárnyú,semmi más taktikát nem igényel.
De mivel gondolom csak ebben az "Air Superiority ala BF3/4" módban lehet csak használni,így kérdéses az én gondolatmenetem megoldása.
Meg aztán persze a hülye gyerekek picsognának, hogy ők nem vezetni akarnak hanem lőni, mert akkor jön a pont!
5.
5.
koviprog
A francért nem csináltak egy normális Star Wars játékot ehelyett a multis híg f*s helyett katasztrófa, nagyon bosszantó pazarlás.
3.
3.
Már hogy a francba lenne tilos, mocskos lázadó földbe vele ! :DDD
2.
2.
Cipo3
Előrendelő vagyok, de ez egy nagyon unalmas dolog volt.
Falcont tilos támadni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...