Far Cry Primal - óvakodj a borztól!

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Szerintetek mi a Ubisoft kőkorszaki játékának legveszedelmesebb vadállata? Nem a kardfogú tigris és nem a mamut, hanem a borz. A fejlesztők legfrissebb blogbejegyzéséből legalábbis ez derül ki.

A Ubisoft legfrissebb blogbejegyzéséből nem csak az derül ki, hogy a fejlesztők miért döntöttek az őskor mellett a Far Cry Primal kapcsán, és miért készítettek egy fiktív ősi nyelvet hozzá, hanem az is, hogy melyik a játék legveszélyesebb állata.

A játékban úgy védekezhetünk a ragadozók ellen, ha mi is szelídítünk magunknak egyet. Ha haverságot kötünk egy farkassal vagy egy kardfogú tigrissel, nem kell attól tartanunk, hogy a kisebb ragadozók piszkálni fognak, mert a kedvencünk szépen elijeszti.

Kivéve a borzot. A kis bestia támadni fog, nem érdekli a ragadozó közelsége, hiszen képes elintézni a nála jóval nagyobb lényeket is. A játék kreatív direktora, Jean-Cristophe Guyot szerint a borz egy igazi veszedelem, akivel nem érdemes ujjat húznunk.

A Far Cry Primal februárban landol Xbox One-on és PS4-en, márciusban pedig PC-n is.

26.
26.
mestermagyar
#25: Én ezzel a gondolkodásmóddal nem tudnék élni xd. Én egy lehetek a spermád is más stílusban!
21.
21.
mestermagyar
#20: Egy másfajta végződésre is van példa*
20.
20.
mestermagyar
#18: Igen, az 1-hez nem volt nagyon köze a sorozat többi részéhez és teljesen igaz hogy akkor más volt a Farcry "jelentése". Viszont azóta a crysis csapat után a ubisoft azzal a blood dragonnel együtti 4 résszel elég keményen átszabta az értelmezést és egy népszerű, jól körvonalazott sorozatuk van.

De egy dolog biztos, a Primal nem Farcry, nem is akarja befolyásolni a cím értelmezését, nem akarja hogy mostantól az emberek ezzel azonosítsák. Ez az ubisoft Need for speed shiftje. Ha szar, a Farcry névről azért lehúznak egy rakat pénzt, ha jó akkor meg kiadják immáron a hirdetésekből kihagyva a Farcry előtagot.

Persze erre is van példa, a Modern Warfare az eredeti tervek helyett magához húzta a COD értelmezését.
19.
19.
mestermagyar
#18: A farcry blood dragon egy ilyen olcsó ripoff volt farcry 2-3 jellegzetességekkel csak máshol játszódott. Ilyen 3-4 hónapos project mint egy BFBC2 vietnám, viszonylag olcsón. A farcry playerekre szabták.

Ez ellentétben egy teljesárú játék aminek csak annyi köze van a farcryhoz hogy FPS és sandbox. Ja és van benne borz!!
18.
18.
Rakottkrumpli
#8: Mestermagyar elmélete szerint az sem far cry. Az enyém szerint meg az első rész után kijött részek közül egyik sem az, mivel semmi közük az eredeti címet adó játékhoz. Szóval, ha kiadnának egy aknakeresőt, amiben van pálmafa, akkor pont annyira lehetne far cry, mint mondjuk ez....

12: Ohh tényleg? Melee attacknak hívják? Azt hittem paprikás kürtöskalácsnak...
17.
17.
Ooorky
#15: Shadow Warrior-ban zseniálisan meg van oldva az fps nézetes közelharc (mondjuk azt egy kis csapat csinálta mindent beleadva).
Ez meg egy új franchise akart lenni, de hozzácsapták a Far Cry nevet hátha többen veszik...
15.
15.
Henry82
#12: Egy FPS játékban, ami tele van jobbnál jobb fegyverekkel, elmegy ez melee attacknak, de azt gondolná az ember, hogy egy (alapvetően) fegyverek nélküli játékban valami komoly közelharcrendszert dolgoznak ki, mert ha javarészt így kell majd gyilkolászni, az szerintem is rossz vicc. Szerintem erre gondolt a 3-as versenyző. Egyetértek vele, sőt az egész játék úgy ahogy van, gagyi hatást kelt, bökdösődés, vadállatsimogatás, hulladék AI útkeresés, nekem idáig csalódás, pedig szeretem a Far Cry-okat és az ötlet is tetszett.
14.
14.
DON GONDOCS
12.
12.
Lehet en tudom rosszul, de a kobalta idejeben meg nem vot ij, csak darda hajito.

#6
Ezt hivjak melee attacknak baszki.
Azt ne mond, hogy most latsz ilyet eloszor.
10.
10.
mykice
Majd teli verem én dárdával aztán majd sün lesz belőle....
8.
8.
Ooorky
#6: Blood Dragon elég jó volt, abban az irányban haladhattak volna tovább.
7.
7.
mestermagyar
#6: Jó, elnézést nem fogalmaztam érthetően. Én azt értettem alatta hogy hogy a Primal az NEM egy Farcry játék. A játék neve Primal, a marketing szövegbe meg megtévesztően előtte felejtik a Farcry megnevezést. A közértben hamarosan kapható lesz a Farcry: operation cow . Szóval akkor már a tejivászat is egy játék? nocsaknocsak...

A játék színvonaláról annyit hogy a Farcry 3-tól számítom a lecsúszást.
6.
6.
Rakottkrumpli
#4: Igazad van. Mégegyszer ki kellett volna adniuk ugyan azt, csak más helyszínen, mint a 4-nél. Manapság nem módi ilyen új ötleteket belevinni egy játékba....
Portal is mekkora szar... fps-nek hívják, aztán nincs is benne lövöldözés... Már ott lecsúszott a színvonal.
5.
5.
Ooorky
#4: Akkor nem egy búgócsiga?
4.
4.
mestermagyar
#3: Jó helyre írtok ti? Azthittem a Farcry egy FPS. Én kérek elnézést. :D

Tényleg súlyosan zuhan a színvonal.
3.
3.
Rakottkrumpli
#1: Ezek szerint te sem játszottál az előző résszel. A borz ott is a legkeményebb ellenfél volt.
Egyébként engem inkább ez a harcrendszer zavar. Mi a szarom ez? :DD Eddig érdekesnek tartottam a fegyverek kivonását és ezt az új szemszöget, de úgy nézem nem tudtak vele mit kezdeni, mert ez a bökdösődés ez vicc....
2.
2.
Az elozoben nem volt valami kisallat ami barmit es barkit elintezett? Remlik mintha.mondtak volna haverok akik jatszottak. Szerintem ez ilyen kotelezo poen akar lenni!?
1.
1.
Perseus84
Borz vs Mamut? Es a borz nyer?
El is ment a kedvem tole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...