Kingdom Come - a jövő év elején indul a béta

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 17.
  • Korai verzió
Link másolása
Jól haladnak a Kingdom Come: Deliverance munkálatai, úgy néz ki, hogy a cseh fejlesztők tudják majd tartani a nyárra kitűzött megjelenési dátumot. A fantasy-mentes középkori szerepjáték bétája a jövő év elején fog élesedni.

Helyzetjelentett a Warhorse Studios, a legújabb videójukban több érdekességet is megosztanak a Kingdome Come: Deliverance-szel kapcsolatban.

Az általános konklúzió az, hogy láthatóan jól haladnak a munkálatok, az ígéretek szerint a játékmenettel még idén végezni fognak, így a megjelenésig hátralévő időt a tartalommal és polírozással tölthetik majd. Ennek köszönhető, hogy a jövő év első negyedében élesedő bétaváltozat mindent megmutat a játékmenetből, mindezt néhány küldetés, az első nagyobb csata és a teljes térkép egyötödének közreműködésével élvezhetik majd a projekt támogatói.

Addig is marad az alfa: a 0.5-ös verziót nem olyan rég élesítették a srácok, ebben debütált többek között a global illumination eljárás, a dinamikusan adaptálódó muzsika és a bűnözési rendszer is. Utóbbi lehetővé teszi, hogy kedvünkre garázdálkodjunk a játékban, lophatunk és ölhetünk, mindezt persze következményekkel. 

A Kingdom Come: Deliverance jövő nyáron jelenik meg PC-re, és pár hónappal később debütál majd PS4-en és Xbox One-on. Aki nem tudná, a fejlesztőcsapatát a Mafia egykori dizájnere alapította, és egy olyan szerepjátékot szeretnének összehozni, ami a lehető legrészletesebben, fantasy-mentesen mutatja be a középkort. A harcrendszere ilyen lesz.

1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...