Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

Már készül a nyolcadik Fűrész

Noha a Fűrész-frencsájz már 2010-es Saw 3D óta parkolópályán hever, a Lionsgate mindenképp szeretné elkészíteni a nyolcadik iterációt. Két éve már az eredeti alkotók is fel akarták támasztani a horrort, ám most úgy néz ki, sínen van a dolog. A Saw: Legacy scriptjét Josh Stolberg és Pete Goldfinger veti papírra, akik korábban Piranháért és a Soroty Rowért feleltek.

A sorozat atyjai, James Wan és Leigh Whannell csak a produceri teendőket vállalták magukra.

Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-mozit

A főszereplő az Empire magazinnak adott interjújában a Mátrixhoz hasonlította a filmet, mondván már a tervezés szakaszában ez járt a fejében. Szerinte a DNS-memória szerepeltetése megkülönbözteti a filmet a fantasy műfaj többi darabjától, amit így a közönség is hihetőbbnek tart.

Fassbender méltatta a valós helyszíneken való forgatást is, elvégre nagyon kevés zöld vásznat használtak, és a rizikósabb jeleneteknél bizony a kaszkadőröknek is meg kellett izzadniuk. Az egyikük épületről épületre ugrált Málta fővárosában, Damian Walters pedig 120 lábnyi magasságról ugrott le egy matracra.

Csak 2018 márciusában jön a Ready Player One

A népszerű geek könyvből Steven Spielberg forgat filmet, ám az előzetes tervekkel ellentétben az adaptáció mégsem kerül a mozikba 2017 decemberében, a Warner Bros. ugyanis eltolta a premiert 2018 március 30-ra.

Magyarán nem akarnak a Star Wars: Episode VIII-cal versenyezni, aminek a forgatása épp a minap vette kezdetét. A Ready Player One egyébként egy igazi videojátékos regény, amely 2044-ben játszódik. Főhőse egy tinédzser, Wade Watts, aki egy OASIS nevű virtuális világban kutat easter eggek után. A mű tömve van popkulturális utalásokkal.

Deadpool - úgy tűnik, zöld utat kapott a folytatás

A The Hollywood Reporter szerint a 20th Century Fox elégedett a Deadpoollal, elvégre már a folytatást tervezik. Ismét Rhett Reese és Paul Wernick felel a forgatókönyvért, és reméljük, ezúttal ütősebb sztorit raknak a szuperhősös komédia alá.

Arról még nincs szó, hogy Tim Miller rendező visszatér-e, de van egy tippünk, hogy a stúdió az egész stábot szeretné összetartani. Az első résszel mi is elégedettek voltunk.

Film készül a Sonic the Hedgehogból

A Sega kedvenc sündisznója is megkapja a saját filmadaptációját a Sony Pictures jóvoltából. A kiadó fejese, Hajime Saito szerint a félig élőszereplős, félig animációs produkció 2018 folyamán landol a vásznakon.

Ebben semmi meglepő nincs, Sonic idén ünnepli 25. születésnapját, és ennek részeként még számos bejelentés várható. Egy keddi Twitter-bejegyzésból arra következtethetünk, hogy már készül az új játék is.

És végül egy csoportkép a Top Gear új évadának műsorvezetőiről:

11.
11.
Hardy
#7: Köszi a választ. :)
10.
10.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=Cle_rKBpZ28
Batman vs superman :D
9.
9.
B-Shaggy
Az én kommentemet aztán nagyon fontos lehetett törölni, sokaknak ártottam vele :)

#6 tényleg tök régen volt, de a 2. után már mindent láttál belőle. Sztoriról gyakorlatilag már felesleges volt beszélni, folyamatosan csak a gore, ami még szánalmas is volt sokszor, önmaga paródiája lett. Kedvencem az volt amikor valakinek azt mondták, hogy vágd le a kezedet, és akkor nem tépődik ketté a nő ott. A hapsi az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nekiáll levágni a kezét, azt végignéztük, de már túl késő volt, ezért még egy jó kis félbetépést is láttunk, miért ne.
7.
7.
iNKARNATE
#4: A többiek követték, a producerrel együtt. Az Amazonon lesz közös autós műsoruk.
6.
6.
#5: De ahhoz képest már tök régen volt az uccsó.
5.
5.
Yanez
Mennyi bőrt akarnak még lehúzni a Fűrészről? Komolyan mondom, olyan, mint a filmipar AC-je. :D Deadpool folytatásán nem lepődöm meg, elvégre mostanság minden egyes képregény-film kap minimum 3-at.
4.
4.
Hardy
Régi Top Geares arcokkal mi lett? Jeremy Clarksont tudom kirúgták, mert megvert egy dolgozót, és utána mi lett velük? Nagy arcok mind a hárman.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...