Nem lesznek mikrotranzakciók a The Divisionben

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 27.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a bétában már láttunk utalásokat játékbeli kreditekre, azonban a Ubisoft Massive közösségi menedzsere megnyugtatott mindenkit: valódi pénzért nem vásárolhatunk ingame cuccokat a The Divisionben.

Ha játszottál a The Division bétájával, akkor bizonyára te is rábukkantál az úgynevezett Phoenix-kreditekre, amivel különféle extra cuccokat vásárolhatunk a karakterünk számára. Nos, csapat közösségi menedzsere, Natchai Stappers szerint nem lesznek mikrotranzakciók a játékban, magyarul valódi pénzért nem vásárolhatunk ingame krediteket.

A Phoenix-kreditek pontos működését egy későbbi időpontban árulják el a fejlesztők.

Ugyan a mikrotranzakciók lehetőségét már tavaly felvetette a Ubisoft Massive csapata, mondván tisztában vannak vele, hogy a karakterünk fejlődése nem egy rövid folyamat, és néhány játékos akár fizetne is azért, hogy mindezt felgyorsítsa. Januárban a kreatív direktor, Magnus Jansen kijelentette, hogy tervbe vették a mikrotranzakciókat, de végül nem kerültek bele a játékba.

Noha a Rainbow Six: Siege-ben és az Assassin's Creed: Syndicate-ben lehetőségünk volt valódi pénzt költeni az extrákért, de úgy látszik, a Ubisoft a The Divisionnel szakít ezzel a gyakorlattal.

A The Division március 8-án jelenik meg PC-n és konzolokon.

25.
25.
CitromH
#24: Nem értettél. Olvasd el megint amit írtam. Én 10es szinten kipörgettem a bétát. Mindent megvettem és kipróbáltam amit lehetett a dark zoneban, és pakoltam rendesen headshotra. De nem ez a lényeg, hanem hogy sokszor nem volt elég egy egész tár közelről enemy playerbe, ami azért gáz. Már egy 10% hpcsökkentés is jó lenne, mert így soloban tényleg nem sok esély lesz hiába tudsz játszani.
20.
20.
Caleon
#19: Valóban... Egy egész szintlépésig gyűjtögettema criptokey-eket, volt vagy 300... Erre mindért fegyverkamókat, meg célkereszteket kaptam és persze egy rakat duplikált itemet...
Ha valóban adnának fegyvereket valós pénzért, ésszerű keretek között TALÁN lenne is, amit megveszek. Így ez a rendszer inkább csak bosszantó.
19.
19.
Raam989
#18: A szo amit keresel, az a random pay wall. Es ez rosszabb mint a pay to win. Nem eleg, hogy fizetsz erte, de meg szerencse is kell hozza, hogy megkapd... Mondjuk a teny, hogy akar ingyen is megszerezheted, enyhiti a dolgot, de igy is gaz szerintem...
18.
18.
Caleon
Viszont a Black Ops 3 miatt szomorú vagyok, mert a CoD történelmében először pay to win lett. Most tényleg nagyon mélyre süllyedtek! Vannak fegyverek, amiket csak a supply dropokból szerezhetsz meg, amiket valós pénzért, vagy a játékkal összeszedett valutából vehetsz. Igen ám, de teljesen random módon dobja a loot-ot a cucc, zsákbamacska az egész. A minap szembejött valaki, aki 3 robbanófejes nyilat lőtt ki egy nyílvetőből. Találkozni vele instakill volt minden alkalommal. Ehh, dühös vagyok rájuk.

Szóval most azt mondom, ne legyenek skin DLC-k sem, mert itt kezdődik minden, beteszik az ajtóba a lábukat, aztán ha már függővé tettek, jön a lehúzás.
17.
17.
Cooper Channel
Na ez jó hír. Bár amig csak extra kinézetet meg fegyver skineket lehet venni, akár micro akár dlc formájában addig nem zavar.
16.
16.
Angelwing
jó játék, tetszett hogy lehet felfedezni bolyongani benne. leárazva pár hónap múlva majd megveszem.
13.
13.
Blackhard89
"Ubisoft Massive csapata, mondván tisztában vannak vele, hogy a karakterünk fejlődése nem egy rövid folyamat, és néhány játékos akár fizetne is azért, hogy mindezt felgyorsítsa"

Ezek biztos azok az emberek akik sírtak hogy jaj mennyit kell gyalogolni hogy valami legyen a Division -be. Az ilyen embereknek tudom ajálnai a Call of Duty című játékot. ott nem kell attól félni hogy sokat kell gyalogolni :D
És tényleg vannak olyan emberek akik fizetnének is érte hogy már az elején maxon legyenek..csak hogy a Dark Zone-ban tudjanka trollkodni!!! Remélem nem lesz rá lehetőségük!
9.
9.
Necreon
Egyrészről örömteli.
Másrészről gyalázat hogy oda jutottunk hogy ennek örülni kell.
8.
8.
PaprikaJancsi
Ez mindenképpen jó hír.
7.
7.
delphijos
Equalizer 2 - French Connection
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...