Rocketbirds 2 - a csirke-pingvin háború folytatódik

  • Írta: [Ates]
  • 2016. április 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Megmaradt a feszültség a csirkék és a pingvinek között, sőt még erősödött is. A Rocketbirds elérkezett a következő felvonásához, a második rész jövő héten debütál PlayStation-platformokon.

Még 2011-ben adta ki a Rocketbirds: Hardboiled Chickent a Ratloop csapat - először még csak PlayStation 3-ra. Az old-school 2D-s shooterek és a The Expendables - A feláldozhatók szerelemgyermekeként emlegetett alkotás azonnal hatalmas rajongótáborra tett szert, így a fejlesztők újabb és újabb platformokra jelentették meg az évek elteltével. A Rocketbirds már elérhető PC-n és PS Vitán is.

A háború azonban még nem ért véget a csirkék és a pingvinek között. Putzki, a pingvinek hírhedt és rettenetes diktátora úgy néz ki, nem halt meg. Az egyeduralom folytatódik. A Hardboiled Chicken "osztagra" ismét szükség van, hogy rendet tegyenek végre - és ennek érdekében minden lehetőség megengedett. A Rocketbirds 2: Evolution sztorijáról ennyit tudunk, a fejlesztők külön megemlítették, hogy ha többet árulnának el, masszív spoilerek kerülnének ki.

A ratloopos srácok már az első játék megjelenését követően a folytatáson gondolkodtak. Az elmúlt öt év legnagyobb részét azzal töltötték, hogy felismerjék, a gamerek mit és (legfőképpen) mit nem szerettek a játékban. Sian Yue Tan, a csapat fejesének elmondása szerint rettentően boldog, hogy be tudták fejezni a Rocketbirds 2-t.

Az első részben az egyjátékos mód mellett volt lehetőségünk játszani kooperatívban is egy barátunkkal karöltve egy másik történetben. Ez a sztori annyira megtetszett a játékosoknak, hogy az Evolutionben - amellett hogy tovább bővítették, mert már négyen is nekivághatunk - ezt a módot lehet egyedül is tolni.

A fejlesztők elmondása szerint javították és kicsit átalakították a többjátékos módot. A Rocketbirds 2 lobbyt fog használni, mint a legtöbb multiplayer játék napjainkban, vagyis a missziók közben be, illetve ki lehet majd ugrálni, amikor elmegy egy meccstől az ember kedve.

A Rocketbirds 2: Evolution szebb grafikával, jobb és sokkalta kényelmesebb irányítással, több karakterrel, egy raklapnyi extra tartalommal és eldugott fegyverrel szolgál, ami még inkább elborultabb lesz, mint az elődje volt. Fejkendő fel, teli tár be, (akár) három bajtárs mellettünk és szó szerint semmi kegyelem a pingvineknek!

A játék PlayStation 4-re és PS Vitára érkezik majd április 26-án. A további portokról még nincs információ.

2.
2.
mamgu
A legeslegvégén elvéreztem, úgy maradt, de addig tetszett.
1.
1.
Yanez
Na végre! Az első részét tavaly év végén toltam ki és szerintem hatalmas hangulata van ennek az egyszerű, de annál nagyszerűbb játéknak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...