E3 2016: Előrehozták a PC Gaming Show időpontját

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Ahogy az várható volt, a szervezők kicsit előrébb hozták a PC Gaming Showt, mivel nem akarnak a Ubisoft E3-as konferenciájával versenyezni. Így mindegyik konferenciát szépen végig tudjuk nézni.

Az expó nulladik napján kerül megrendezésre a PC Gaming Show. Remélhetőleg a szervezők tanultak a tavalyi hibákból és egy összeszedettebb és tempósabb előadással készülnek a master race számára. A korábbi hírek szerint az esemény június 12-én magyar idő szerint 21 órakor vette volna kezdetét, ám akkor összeakadtak volna a Ubisoft sajtójátékoztatójával.

Mivel sokan mindegyik konferenciát szerették volna követni, így a szervezők fél órával előrehozták a bulit. Egészen pontosan 20:30-ra, így pont akkor indul a dedikált PC-s esemény, amikor a Microsoft konferenciája véget ér. A kilencven perces show tehát 22-kor zárul - akkor indul Ubisofté is, így nem lesz átfedés.

Az már biztos, hogy a Cloud Imperium (Star Citizen), a Studio Wildcard (ARK: Survival Evolved), a TaleWorlds Entertainment (Mount & Blade) és a Torn Banner Studios (Chivalry: Medieval Warfare, Mirage: Arcane Warfare) képviselői jelen lesznek és nem jönnek üres kézzel.

Ahogyan a korábban bejelentett Bohemia Interactive (DayZ, ArmA), Relic Entertainment (Dawn of War, Company of Heroes) és Tripwire Interactive (Killing Floor, Red Orchestra) fejlesztői sem.

A PC Gaming Showt élőben nézhetitek a Twitch E3-as oldalán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...