Mirror’s Edge: Catalyst - trailer a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 25.
  • Videó
Link másolása
Ugyan még két hét hátravan a Mirror’s Edge: Catalyst premierjéig, az EA már most kiadta a játék launch trailerét. Nincs meglepetés: Faith háztetőkön ugrál, néha harcol, miközben borsot tör a korrupt vezetés orra alá.

A Mirror’s Edge: Catalyst Faith eredettörténetét meséli el, aki azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy megbuktatja a mindent és mindenkit elnyomó konglomerátumot. City of Glass városában hősnőnk szövetségesekre talál, akik nem restek ilyen-olyan szívességeket kérni tőle.

A játékban számos közösségi elem is található, a barátaink időeredményeit dönthetjük meg a különféle ügyességi szakaszokon.

Az anyag június 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az EA Access- vagy az Origin Access-előfizetők már öt nappal korábban rávethetik magukat.

3.
3.
Gabesz202
Nem az első rész folytatása, kicsit más is. Sokmindent megtartottak, vagy továbbfejlesztettek abba az irányba ami nekem bejön. Vannak dolgok amik tetszenek vannak amik egy kicsit klisések, viszont JÓ LESZ EZ CSAN MÁSKÉNT MINT AHOGY VÁRTAM. Kötelező vétel!!! Van egy sejtésem, hogy még jobban elnyeri a tetszésemet majd ha játszom vele.......:)
2.
2.
McDuff
nah jó,mondjuk ez a "come on girl, save us all" kijelentés elég klisés sztorira utal, nem Master Chief ő :D
1.
1.
McDuff
nah jó ezen most kirázott a hideg,talán még nem kell leírni teljesen a játékot :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...