Batman: Arkham Knight - jön a GOTY-kiadás?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 29.
  • Hír
Link másolása
A német Amazonon bukkant fel a Batman: Arkham-sorozatot lezáró Batman: Arkham Knight Game of the Year kiadása. A csomag állítólag júliusban jön, egyszerre a Return to Arkham remasterrel.

Nagyon úgy néz ki, hogy a július a Batman-játékokról fog szólni. A német Amazonon ugyanis felbukkant a Batman: Arkham Knight Game of the Year Edition, ami az áruház honlapján található adatlap szerint valamikor júliusban jelenik meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Warner Bros. Inc. egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de a korábbi két epizód is kapott GOTY-kiadást, úgyhogy nem lennénk meglepve, ha igaznak bizonyulna a hír.

Nem ez lenne az egyetlen Arkham-játék, ami júliusban érkezik, hiszen július 26-án debütál a Batman: Return to Arkham, ami az első két rész, az Arkham Asylum és az Arkham City felújított változatait tartalmazza. Ez a csomag is PS4-re és Xbox One-ra készül.

35.
35.
KőbányaKispest
Irgalmatlan béna, nem odaillő rész?

A legszebb, legjobb az összes közül. Brutálisan jó játék.
34.
34.
Batman
Semmi baja nem volt a PC-s verziónak. Csak sok majom háborgott a 60 fps miatt. 2014-es Dell laptopomon toltam végig 1280x valahányba egy szaros geforce 820m-mel és 16 giga rammal. 25-30 fps-t kaptam játék közben, most értem a végére csak a mellékküldetések vannak. Szóval ennem a PC-s botránynak nagyobb volt a füstje mint a lángja.
33.
33.
godach
#25: Nem arról írt, hogy ez milyen jó nekünk, hanem arról, hogy míg megtehetik, meg is teszik.
32.
32.
Yanez
#31: Pedig Szejko szerint sem szimpi ez, de én is csak azt mondhatom, amit ő: ha nem a vásárlók szemszögéből vizsgáljuk, hanem az üzleti részlegéről, akkor nagy hülyeség lenne a 4 részt 18 rongyért adni, ha az első kettőért is leperkálják ezt, márpedig bizony leperkálják. A többiből pedig így majd még egy adag zsetont fognak lecsapolni. Ha ott ülnél az irodájukban, és pénzt kéne hoznod a cégnek, hogy ne rúgjanak ki, és továbbra is eltud tartani a családod, biztos vagyok benne, hogy nem azt néznéd mi a szimpi. Hidd el, én is jobban örülnék a 4 résznek 18 ezerért, de az van, hogy ez van.,
31.
31.
aordog
Az a gond, hogy Remaster ide vagy oda, de szerintem pont ez az a game, ami akkor éppen úgy volt jó, ahogy volt!
Az Origins-t ugye átadták annak a stúdiónak, aki frankón megcsinálta a második rész WiiU portját.
360-on szarosra nyomtam az elsô részt, majd WiiU-n a másodikat, ami szerintem a Nintendo konzolján a legjobb. Az Origins és a legutóbbi rész még kimaradt...de a torkomon az elsô két részt akarja lenyomni. Nem vagyok hülye, ellenben veled, hiszen nem ismersz, de vèleményt alkodsz rólam, holott ez egy gamer oldal és nem pedig társkeresô. Nem kell megérteni...de szerintem, ha valaki úgy szereti a Batman részeket, mint Én, akkor az tutira lenyomta már a kezdeti rèszeket! Amíg az Uncharted képes volt az elsô 3részt egybe rakni, addig a Rock.-nek ez kimaradt. Megértem, hogy a Knight kimaradt, de az Origins attól, hogy más gyermeke...a lemezen kellene lennie. Viszont, ha a Knight-tal lezárták ezt a sorozatot, akkor annak is a korongon kellene lennie.
Hogy ez nagy kêrês 18 ezerért? Ha új game lenne, akkor igen! De így szerintem èrthetô a kérésem! Unreal4 ide vagy oda ez így gyenge eresztés! És ez csak saját vèlemèny! Akinek ez szimpi az vegye meg...de ezèrt nem kell köpködni!
30.
30.
#21: Az jövőre lesz, hogy még jobban lehúzhassanak :D
23.
23.
Yanez
#22: Nekem meg a kedvencem lett az AC. :) A lényeg, hogy amikor van választék, mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
22.
22.
Seggeszkexkluzív
#19: Akkor ezzel nem vagyok egyedül. Szerintem is kicsit gyengébb lett a AC mint az Origin, de az AA volt az igazi.
21.
21.
aordog
Egyben kellett volna a 4 rész illetve a kézikonzolos is elférhetett volna...
Miért kell az embereket ennyire hülyének nézni?
Ezt teljes árban nem kell megvásárolni!
20.
20.
Yanez
Én is egyetértek azzal, hogy a AK rohadt faja játék lett! Amellett, hogy jóval szebb az elôdeinél, nagyobb, tartalmasabb, és elsôosztályú a rendezése! Plusz a batmobilozás, ami több változatosságot is felmutatott a játék során. Minden pillanatát élveztem!
19.
19.
Ra1D3n
#18: Én odàig megyek, hogy számomra az arkham city volt a leggyengébb rész, az originst meg kifejezetten élveztem valamiért.
18.
18.
JackBauer
Én PC-n toltam egy GTX 960-os kártyával, ami sosem számított egy csúcsnak és teljesen jól futott High részletesség mellett 60 és 35 FPS között. Szóval egy PS4 minőséget egy középkategóriás gép bőven hozott. Amúgy meg szerintem méltó lezárása volt a trilógiának. Sőt nekem az Origins is tetszett amit valamiért sokan nem szerettek.
14.
14.
dcba
#10: Pontosan en is igy gondolom, h a szar pc portot leszamitva, a jatek elejetol a vegeig az epic es a bad ass szavak repkedtek a fejemben. A masik, h 30fpst, normal grafikaval egy kozepes gep is hozta, tehat a ps4 minoseget pcn is tudtuk hozni, tehat aki akar nehez (mint en). tul tudott lepni azon, h most nem lesz 60 fps, akkor hatradolhetett es elvezhette ezt a kurva jo jatekot. Nekem 1 ora mulva mar nem is csipte a szemem, h 30 fpssel tolom, mert annyira beszippantott a jatek.

Cikkhez, sztem is az lett volna a jo, ha egybe becsomagoljak a 3 jatekot, mert sztem az a reamster egy fillert sem er kb, annyira otvarnak nez ki.
9.
9.
koviprog
Azért szép óvatosan elengedték a pc-t a mocskossaguk után ;)
3.
3.
godach
Azt hiszem, engem még nem undorított ennyire semmi sem mint ez a WB games, komolyan mondom....
2.
2.
Yanez
#1: És valóban! :)
1.
1.
maktub
Ezzel az erővel kiadhatnánk egyben is a három részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...