A Facebookra is streamelhetünk Blizzard-játékokat

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 7.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard és a Facebook partnerséget kötött, így hamarosan a facebookos profilunkkal is beléphetünk a Blizzard játékaiba, és a Twitch és a YouTube mellett már közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk gameplayt.

A jövő hónaptól már nemcsak a Twitchre és a YouTube-ra streamelhetjük a Blizzard játékait, hanem a Facebookra is, elvégre a két cég nemrégiben lepacsizott egymással. Ezen kívül az Overwatch, a Hearthstone, a Starcraft, a Diablo, a Heroes of the Storm és a World of Warcraft játékosai immáron a Facebook-hozzáférésükkel is beléphetnek a Battle.netbe.

A Blizzard tehát "megnyitja az utat az új közösségi funkciók felé". A közelgő Go Live fícsörrel például a barátaink a facebookos idővonalunkon keresztül nézhetik játékközvetítéseinket, követhetik és megbeszélhetik a látottakat, és feliratkozhatnak a streameinkre, így első kézből értesülnek az új adásokról is.

Ez azt jelenti, hogy a jövőben nem kell külön programot telepíteni ahhoz, hogy az ismerőseink láthassák az aktivitásunkat a Blizzard játékaiban, elég csupán belépniük a Facebookra. A fejlesztőóriás a jövőben nagyon megnyomja majd a facebookos jelenlétét: hamarosan több nagyobb bajnokságot is élőben követhetünk a közösségi oldalon keresztül.

23.
23.
Rockefeller
Egyébként akik utálják a facebook-ot azok pont azokból kerülnek ki akik sose mernék felvállalni az arcukat. Nyilván azért mert az olyan lehet.
22.
22.
Rockefeller
#9: "Arra viszont ide a rozsdás bökőt, hogy ha valahol tényleg úgy kellene regisztrálni, (megint csak egy igényesebb pókeroldal feltételeit tudom felhozni), hogy Szem Ig+Fénykép ahogy tartod a kezedben, tuti nem lenne ennyi megmondó és hazug ember."

A "keménykedés" mértéke is rögtön alább hagyna ha lenne néhány fotó egyesekről :D amugy hatalmas lájk
21.
21.
godach
#17: Akar téged ellenőrizni a fene. Nem arra gondoltam, hogy nyilvános legyen, de arra hogy a staff szűrhesse a férgesét, (mert ugye ip után, már nem lehetséges) arra igen is bevezetném.
19.
19.
Neurotic
Nem egészen értem a hozzászólásokat. A hír arról szól, hogy a facebookal összekapcsolva a battle.net hozzáférésünket a blizzard játékainkat a facebookra lehet majd streamelni közvetlenül. Ha nem használsz facebookot akkor mi van? Nyilván akkor nincs igényed ilyen szolgáltatásra és így nem is fogod használni.

Azt meg megint nem értem, hogy miért gondolja bárki, hogy ez jó lesz majd bármilyen azonosításra, esetleg a névtelen trollok visszakövetésére. Facebook és battle.net accountot is az csinál amit akar, nem kell hozzá, személyigazolvány, ujjlenyomat, retina azonosító :D

Senkinek nem kell aggódnia, aki eddig nem használt facebookot az egyszerűen vállat von és kész.
18.
18.
Caleon
Valódi névvel regelni? Ejj, mekkora ostobaság lenne. A gk azonnal elvesztené az összes kommentelőjét, aki a munkahelyéről lép be.
17.
17.
bema695
#9: Mi a * akarsz ellenőrizgetni bárkit is? Ha tanulságosat mondott, akkor lehet egy 10 éves cigánygyerek mátészalkáról, nem változtat semmin. Ha meg annyit, hogy "első kapjátokbe", akkor lehet a vatikáni pápa, szintén kit érdekel.
14.
14.
A Battle.net-nek kb durvabb a biztonsaga, mint a bankomnak, erre be lehet majd jelentkezni faszbukkal? Ez elegge visszas nekem. A Blizzard support raadasul letezik, mig faszbuknal nincs semmi ilyesmi. Higul mar a Blizzard is sajna...
11.
11.
DON GONDOCS
Nemtudom mit fosnak annyira az emberek a facebooktól. Nem kell magadról több adatot megosztani mint itt. Nem kell minden szart megosztani magadról, meg minden felkérést elfogadni, oszt nincs ott gond.
1.
1.
godach
Jó dolog. Én mindent ilyen közösségi oldalhoz, vagy Szig+kép-hez kötnék, mint a póker oldalon.
És mielőtt jönne a támadás, nem-nem vagyok kíváncsi rád, vagy anyukádra és még megpofozni sem akarlak, csupán az újreges majmokat könnyebb lenne kiszórni.
Most erre a MZ/X-félére gondolok, aki dumál, .... törtlik, van ideje, újragel... törlik..aztán dumál, .... törtlik, van ideje, újragel... törlik..aztán dumál, .... törtlik, van ideje, újragel... törlik..aztán dumál
És egy idő után, vagy kihullana a férgese, vagy rájönne hogy a router mögé rejtőzni, nem is olyan biztonságos, mint a pincébe...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...