Konzolra fejleszt a Blizzard

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Új munkatársakat keres Blizzard: érdekesség, hogy mindegyiküknek konzoljátékon kell majd dolgoznia - jelenlegi és következő generációs gépekhez egyaránt.
Új munkatársakat keres Blizzard: érdekesség, hogy mindegyiküknek konzoljátékon kell majd dolgoznia - jelenlegi és következő generációs gépekhez egyaránt.



Többek között producert keresnek, aki egy PS2-n, PS3-n, Xbox-on, X360-n, GameCube-on és Wii-n egyaránt megjelenő játékkal foglalatoskodna. Meg van továbbá hírdetve egy next-gen vezető programozói, két további programozói, egy audio-szoftver mérnöki és egy pálya designeri állás - mindannyian a Blizzard konzolcsapatában dolgoznának.

A várva-várt Starcraft: Ghost című projektet anno törölték, mondván a csapat szeretne a PC-s és illetve a next-gen címekre koncentrálni. Később azonban kiderült, hogy konzolos cím fejlesztése esetén az elkészült játék a jelenlegi gépekre is kijönne. Hogy a játék a Warcraft, a Diablo vagy a Starcraft világában fog-e játszódni? Hamarosan kiderül, mindenesetre a Blizzard még nem fűzött kommentárt állásajánlataihoz.
3.
3.
halfhunter
nos ha kijön PCre is a ghost, akkor nem fogok annyira rajongani a konzolért, de ha nem, akkor meg áldom, hogy lesz vmi beszerezhető, amin el fog futni^^
2.
2.
dr3l
Hát én nam vagyok nagy konzol rajongó, de ha blizz csinál rá gammát, akkor hát ... nagyon el fogok gondolkozni ... a beszerzésen.
1.
1.
Ca$h
Hmmm... egy biztos: Iszonyat jó játék lesz! :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...