ReRoll - annyi az ambiciózus szerepjátéknak

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 22.
  • Gyászhír
Link másolása
A volt Ubisoft-fejlesztőkből álló Pixyul bejelentette, hogy lelövik a ReRoll munkálatait. Az akció-szerepjátékhoz drónokkal akarták feltérépezni a Földet, így annak pontos másán játszhattuk volna a túlélősdit.

A Pixyul levélben értesítette a ReRoll támogatóit, hogy leállítják az akció-szerepjáték fejlesztését, indoklásuk szerint a támogatásokból befolyt összegekből egész egyszerűen nem tudták finanszírozni a projektet, és hiába próbálkoztak egyéb megállapodásokkal a megmentésére, egyik sem jött össze.

A ReRoll egy igen ambiciózus játék volt, a túlélésre kihegyezett akció-RPG-t azzal dobták volna fel a fejlesztők, hogy játszótérként a Föld pontos mása szolgált: a készítők drónokkal akarták feltérképezni bolygónkat (fokozatosan persze), ahol más játékosok és zombik között kellett volna életben maradnunk.

Az igazán szomorú az, hogy a Pixyul jóformán semmit nem kommunikált a játékról a bejelentése óta, ráadásul a búcsút is hamar lezavarták: a weboldaluk és a közösségi oldalaik már megszűntek, a támogatók szemét pedig a BIOS nevű Early Access-játék kulcsával bökték ki kárpótlásként. Ez mondjuk csak azokkal szemben nem fair, akik 300 dollárt fizettek be előzetesen.

23.
23.
Olaf
#22: No, nem bírok leállni, az Elder Scrolls: Arena játéktere pedig 6.000.000 négyzetkilométer volt :D.
22.
22.
Olaf
#21: apropó még elfelejtettem mondani, hogy az Elder scrolls 2: Daggerfall játéktere 161.600 négyzetkilométer volt, és 1996-ban jelent meg... kis érdekesség.
17.
17.
Harrison_Wells
enyhén lenyúlás-szaga van a dolognak...
2.
2.
markoci555
Ez k*rva nagy falat volt, azt hitték, majd kapják a halom pénzt rá?
1.
1.
Drazhar
Jaj erre a játékra emlékszem, már a bejelentésekor óriási vállalásnak tűnt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...