PS4-re is megjelenik az Adr1ft

Link másolása
PC-re már március óta elérhető a Three One Zero űrben játszódó kalandjátéka, mely hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik. Szerencsére nem kell sokat várni, jövő héten ilyenkor már az űrben leszünk.

Július 15-én, azaz kereken egy hét múlva PlayStation 4-re is megjelenik a Three One Zero űrben játszódó kalandjátéka, az Adr1ft.

A történet szerint egy amnéziában szenvedő űrhajóst alakítunk, aki egy darabjaira hullott űrállomáson ébred fel. Ha ez nem lenne elég, még az oxigénünk is fogytán, így a célunk, hogy megjavítsuk a szkafanderünket és biztonságban hazatérjünk.

Az új trailert alább nézhetitek meg, mely sok újdonságot nem tartalmaz, de azért továbbra is látványos.

7.
7.
zozo76hun
#6: jaja, dehat ugye az a baj hogy a VR-nek tenyleg kell a kakao. nem is ertettem hogy amikor latszott mar a PC-s oldalrol is hogy mekkora graft kell hozza, mit akart a sony ezzel a -ha torik, ha szakad akkor is raeroltetni a ps4-re a VR-t koncepcioval.
6.
6.
Angelwing
#5: Meglátjuk hogy muzsikál az alapgéppel a PS VR. Ha kívánja a NEO-t akkor eladom az alap PS4-et. De azért bekaphatja a Sony hogy így kényszerülünk rá az új gépükre.
5.
5.
zozo76hun
#3: es a NEO is? :)
(csak hogy valahogy ki is nezzen...)
4.
4.
Mekee85
#1: Azal sem egy nagy szám, bár az hogy monoton nemtudom mennyire lehet igaz egy olyan cuccra amit 4-5óra alatt végigjátszol
3.
3.
Angelwing
PS VR előrendelve hozzá :)
2.
2.
elgeri
Én azt se tudtam, hogy ezt VR szemüveg nélkül egyáltalán lehet használni?!
1.
1.
zozo76hun
csak ehhez inkabb vr szemuveg kene mert siman tv-n amugy nem egy nagy vasziszdasz az egesz game, es elegge monoton is lesz hamar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...