Retro és next-gen: íme, az új Sonic-játékok!

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Egészpályás letámadásra készül a Sega, az biztos, hogy nem lesz Sonic-hiányunk a jövőben. A 3DS-es játék és a LEGO Dimensions-béli mellékszereplést két újabb epizód követi jövőre.

A Project Sonic számít a legnagyobb dobásnak talán, de erre is kell a legtöbbet várni: ez jövő ősszel kerül boltokba, akkor viszont PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo NX-re is megjelenik. A játékból még csak egy filmes előzetest kaptunk, ez viszont már most sejteti, hogy kooperatív módra is számíthatunk:

A Sonic Mania a retro jegyében készül már, ez a játék 2017 tavaszán fog debütálni PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A Sega Christian Whitehead, a Headcannon és a PagodaWest Games közreműködésével dolgozik a projekten, amely a klasszikus epizódokat gondolja újra - kapunk új fejezeteket és pályákat, sőt egy új képességet is.

A felhajtás nem véletlen, idén tölti a huszonötödik születésnapját a sorozat. Ennek megfelelően idén sem maradunk Sonic-játék nélkül: szeptemberben egy 3DS-es címnek örülhetünk, és ősszel várhatjuk a kék sündisznó LEGO Dimensions-béli vendégszereplését is:

2018-ra pedig - ha minden jól megy -, elkészül az animációs film is.

6.
6.
kastorhun
Ez egy picit soknak soknak tűnik.
Sose érdekelt túlzottan a Sonic.
5.
5.
#3: Valassz belole, engem pl csak a Sonic Mania erdekel PS4-re, a tobbi nem :-)
4.
4.
aordog
Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Wii Sonic Colours volt az utolsó színvonalas Sonic. A Generations mèg 3D-ben is gyengébb volt. A WiiU-n is megélt 2 részt pedig hanyagoljuk.
3.
3.
Yanez
Ez így hirtelen túl sok Sonic...
2.
2.
PaprikaJancsi
A Sonic Mania már nem jön NX-re. Ez gyors volt :D
1.
1.
Lehet ez lesz az első Lego játékom, tetszik mindhárom, különösen a Project Sonicra leszek kíváncsi. Habár idén szerintem a Cuphead lesz a befutó, zseniális az összes bemutatott anyag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...