49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 31.
  • Biznisz
Link másolása
A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.

A Konami 49,4 milliárd jenes árbevételt könyvelhetett el az elmúlt üzleti negyedévére, ami 3,5 százalékos csökkenés éves szinten, és bár a cég forgalma zsugorodott, a profit terén nem voltak problémái: az üzemi nyeresége 40,2 százalékkal, 9,089 milliárd jenre nőtt, míg a nettó nyeresége 35,8 százalékkal 5,8 milliárd jenre hízott.

Érdekes számadat továbbá, hogy a Metal Gear-sorozat egyes részeiből mára 49,2 millió példányt adtak el. Habár nagyon úgy néz ki, hogy a Konami egy jó ideig nem készít majd valódi folytatást hozzá (elvégre úgy hírlik, a Pro Evolution Soccer kivételével minden nagygépes fejlesztéséről lemondott), a pletykák szerint októberben megjelenő Metal Gear Solid V: Definitive Edition biztosan pörgeti még az eladásokat.

4.
4.
Necreon
#2: Akartam írni valamit de rájöttem hogy kisregény lenne belőle, de ember... orvossal nézesd meg magad.
3.
3.
overdosed90
#1: Ne keseredj, majd a Konami lezárja a sztorit egy pachinko játékkal! :D
2.
2.
Ichigo77
Hát a phantom pain után nem csodálkozom hogy nem folytatják.Szerintem nagyon túlértékelt volt.Mindenki úgy csinált mintha feltalálták volna a spanyolviaszt,pedig előtte volt már pár game ami ugyanígy működött lopakodás szinten.Ezt a megoldható száz féle képpent,se nagyon értem.Kb annyiban kimerült hogy nem egy helyen lehetett oda jutni.De azon kívül hogy vagy lopakodtál vagy Rambo módjára berontottál más lehetőség nem volt.A story semmilyen,a küldetések meg ismétlődőek voltak.De lehet hogy csak én nem értek hozzá.
1.
1.
Yanez
Kár, hogy ezzel vége a szériának, hisz nem lett lezárva a legfôbb korszak. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...