Izgalmas akció-kaland lesz a The Watchmaker

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Micropsia Games bejelentette legújabb játékát, a The Watchmakert, amely egy puzzle-elemekkel megspékelt akció-kalandjáték lesz. Egy titokzatos óratorony belsejét járhatjuk be extrém gyorsan öregedő hősünkkel.

2017 második negyedévében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a Micropsia Games játéka, a The Watchmaker. A kiadásért a 1C Company felel, és az első játszható demó már a kölni Gamescomon kipróbálható lesz.

Az erős steampunk hangulattal felvértezett címben fejtörőket oldunk meg, platformrészeket teljesítünk és harcolunk - színhelyünk egy masszív óratorony, melynek őrét, Alexandert irányítjuk majd. Hősünk egy szép napon rájön, hogy a torony ékét, az óraszerkezetet szabotálták, ideje hát rendet rakni.

Alexander egy különös betegségből kifolyólag extrém gyorsan öregszik, és az ellenség támadásai ráadásul még gyorsítanak is a folyamaton. Ahelyett, hogy gyógyító csomagokat gyűjtene, Alexander lényegében az idő darabkáit szedi össze, hogy fiatalodjon. Az egész öregedés gondosan animált lesz, minden látszani fog karakterünk arcán, testtartásán és mozgásán.

Képek:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...